- Jeg må starte noen slåsskamper

Slik skal «Vinni» vinne tilbake badboy-stempelet i «Stjernekamp».

SEOGHØR.NO: Onsdag ble den kommende sesongen av NRK-programmet «Stjernekamp» lansert, og deltagere, programleder og paneleksperter møtte pressen.

Sammen med Mona B. Riise skal rapperen Øyvind «Vinni» Sauvik (37) være faste eksperter til høsten. Lyden av det gleder Sauvik.

- Bare det å kunne kalle meg ekspert er verdt ti lørdager alene. For det har jeg aldri vært før, og det kommer jeg sikkert aldri til å bli igjen heller. Jeg blir en ekspert helt uten faglig tyngde, uten grunnlag for noen ting. Bare masse meninger, forteller han til Seoghør.no.

Paperboys-artisten gleder seg til å ta fatt på rollen, men tror ikke han kommer til å være spesielt streng mot artistene som skal vise seg fram.

- Er det noe grunn til å være streng? Det er jo lørdagsunderholdning, det skal jo gå til tacoen. Det er jo TV-versjonen av rømme, så jeg kan ikke tro at det er noe poeng å være streng.

Etter at Sauvik gjorde stor suksess i «Hver gang vi møtes» på TV 2, fikk vi se en annen «Vinni» enn mange var vant til. Nå kvitter han seg ytterligere med «badboy»-stempelet.

- Ja, må kanskje gjøre en innsats for å få tilbake det stempelet. Kanskje jeg må starte noen slåsskamper eller drikke meg full på sending. Vi får se. Jeg må finne på noe, sier han til Seoghør.no.

Se hele intervjuet øverst i saken!

LES OGSÅ: Klare for Stjernekamp