<strong>MÅTTE SY:</strong> Kjendis-DJ Samantha Ronson måtte sy syv sting i fjeset etter at hun ble kastet av sykkelen i en ulykke i Los Angeles 11. april. Foto: Twitterpic
MÅTTE SY: Kjendis-DJ Samantha Ronson måtte sy syv sting i fjeset etter at hun ble kastet av sykkelen i en ulykke i Los Angeles 11. april. Foto: Twitterpic Vis mer

- Jeg må spise gjennom sugerør

Samantha Ronson kjørte av veien i dramatisk sykkelulykke.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den engelske kjendis-DJen Samantha Ronson - også kjent som tidligere kjæreste av skandalejenta Lindsay Lohan - har hatt noen tøffe dager etter at hun 11. april ble innblandet i en alvorlig bilulykke.

Ronson, som syklet i Los Angeles, hevder hun plutselig måtte svinge brått, for å unngå å kollidere med en bil.

Etter ulykken måtte 33-åringen sy sju sting i fjeset, i tillegg til at hun ikke kunne spise på vanlig måte inntil kroppen fikk leget seg.

- Takk for alle Twitter-hilsenene. Jeg spiser gjennom et sugerør. Jeg ser ille ut etter ulykken, skrev hun dagen etter på sin Twitter-side.

Deretter la hun ut et bilde av sitt tydelig oppskrapte ansikt med oppfordringen «bruk hjelm, barn!».

Tøffe Samantha - som er søster av stjerneprodusenten Mark Ronson - lot imidlertid ikke sårene stoppe henne fra å møte fotografene da hun to dager senere kunne spise på vanlig måte igjen og gikk ut for å kjøpe seg en iskrem som trøst...

Amerikanske medier spekulerte i fjor på om Ronson og Lindsay Lohan hadde funnet tilbake til hverandre. De to ble observert sammen etter at Lindsay slapp ut fra behandling for rusmisbruk på en avvenningsklinikk, men i det siste har de to holdt avstand offentlig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Michael Lohan banket opp kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer