- Jeg må spise enormt mye mat

Det er ikke lite om kreves når Aksel Hennie skal holde «superkroppen» ved like.

TRENER SEG OPP: Allerede til innspillingen av kinoaktuelle «Pionér» (bildet) var Aksel Hennie (t.h) relativt veltrent, men til Hollywood-filmen «Hercules» har han virkelig satt alle kluter til. Nå forteller han om sitt ekstreme kostholdsregime. Foto: Friland AS
TRENER SEG OPP: Allerede til innspillingen av kinoaktuelle «Pionér» (bildet) var Aksel Hennie (t.h) relativt veltrent, men til Hollywood-filmen «Hercules» har han virkelig satt alle kluter til. Nå forteller han om sitt ekstreme kostholdsregime. Foto: Friland AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste månedene har skuespiller Aksel Hennie (37) gitt jernet, bokstavelig talt, for å trene seg opp til rollen som krigeren Tydeus i Hollywood-filmen «Hercules».

Han har vist frem resultatene av hardtreningen ved å dele bilder fra treningsstudio på Instagram, og den imponerende fysiske forandringen hans har vakt stor oppmerksomhet.

Men det er imidlertid ikke nok å løfte vekter for å få en krigers kropp. «Hodejegerne»-stjernen forteller til Dagbladet at treningsregimet også medfører flittig løfting av kniver og gafler.

- Jeg går ned i vekt så raskt at jeg hele tida må holde musklene ved like.

- Jeg har en helt drøy forbrenning og spiser enormt mye mat: Biff, to egg og poteter til frokost. Det smaker ingenting overhodet! Så spiser jeg kylling og ris til lunsj, det samme til middag, kanskje laks. Også spiser jeg enda en middag etter det igjen, sier Hennie.

37-åringen, som var blant gjestene under Amanda-utdelingen i Haugesund fredag, har lagt på seg ti kilo i rene muskler på knappe fem måneder, skriver VG Helg. På «Hercules»-settet i Budapest besøker skuespilleren, som har fått skryt for innlevelsen i rollefigurene sine, treningsstudioet hver kveld.

- Jeg er veldig glad i å gjøre mine egne stunts, og å være i stand til å kontrollere mitt instrument - kroppen - gjennom trening og kosthold, sier han til Dagbladet.
 
Aksel Hennie er også aktuell i dykkerfilmen «Pionér», som har norsk kinopremiere 30. august.

LES OGSÅ: - De måtte tvinge meg til å spise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer