FIKK KRITIKK: Da Lily Allen viste frem disse beina nylig under en konsert i Sydney, raste vektdebatten i kjendismediene. Foto: Stella Pictures
FIKK KRITIKK: Da Lily Allen viste frem disse beina nylig under en konsert i Sydney, raste vektdebatten i kjendismediene. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg må slanke meg

Etter fem måneder bryter endelig stjernen stillheten...

SEHER.NO: Det hadde blitt fem måneder siden artisten Lily Allen (24) sist oppdaterte fansen med hva hun drev med på nettstedet Twitter. Onsdag var hun tilbake med litt av en melding.

Etter Allens nylige konsert på festivalen "The Big Day Out", fikk stjernen så hatten passet for beina sine, som var fulle av cellulitter. Diskusjonen gikk verden over, og med sitt Twitter-comeback hevder artisten selv at hun trenger å gå ned i vekt.

"Hallo, jeg er tilbake. Kom akkurat tilbake fra Australia og har hatt det bra. Holder på å sette opp mitt nye London-kontor, og har mange spennende ting å dele med dere. Men nå skal jeg trene. Var i India i julen, og alt det spesielle smøret der har tatt veien fra magen og ned i lårene mine. Æsj", skriver Allen over er serie meldinger.

I starten av fjoråret viste Allen seg frem ved en rekke anledninger med en veltrent og slank figur. Nå skriver britiske Daily Mail at kiloene har hopet seg opp for sangstjernen.

Allen hevdet før jul at hun var fornøyd med sin egen kropp, og at hennes tidligere syn på seg selv hadde endret seg.

- Jeg er sunn nå. Da jeg var feit prøvde jeg hele tiden å finne historier om meg selv i media hvor de kritiserte vekten min. Det gjorde alt verre. Nå er jeg ferdig med alt det, sa hun ifølge Contactmusic.com.

Etter turen til India og Australia har altså sangstjernens syn på sin egen kropp endret seg tilbake til det negative igjen.

For ikke lenge siden snakket Lily ut om hvorfor hun plutselig ikke ville bruke Twitter-siden sin lenger. Hun var rett og slett lei det teknologiske maset.

- Jeg er med kjæresten eller moren min, og de har egentlig bare halve meg. Så nå skal jeg legge vekk telefonen, datamaskinen og iPoden min. Nå er det slutt. Jeg skal ikke bruke e-post, jeg skal spille musikken min på vinyl og jeg skal ikke blogge. Jeg trenger mer frihet, sa hun ifølge Daily Mail.

- Vi har endt opp i en verden med uvirkelig kommunikasjonsmuligheter, og det liker jeg ikke. Nå vil jeg ha det ordentlige livet mitt tilbake.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er beina til en 24-åring