- Jeg må si opp som barnevakt

Alt gikk ikke etter planen da Hellstrøm byttet ut grytene med små barn. Se video!

BARNEPASS: Eyvind Hellstrøms forsøk som barnevakt går ikke helt etter planen i kveldens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme» Foto: TV3
BARNEPASS: Eyvind Hellstrøms forsøk som barnevakt går ikke helt etter planen i kveldens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme» Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Hellstrøm nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Mesterkokken Eyvind Hellstrøm får ikke en bare utfordring på kjøkkenet når han i torsdagens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme» besøker småbarnsfamilien Anujum Haider fra Jessheim.

Mens pappa Haider skal lage spaghetti bolognese til familien tar Hellstrøm - som selv ikke har barn - på seg oppgaven med å passe de to minste medlemmene av familien.

Det går imidlertid ikke problemfritt, ettersom barna blir lei av å vente med middagen.

- Se der, er det russisk tegnefilm? prøver mesterkokken seg på for å roe ned ekteparets lille sønn Hakim, men må til slutt kapitulere.


- Jeg sier opp som barnevakt, for dette er håpløst, sier til slutt Hellstrøm til TV3-kameraene.

Familiefaren Haider innrømmer at både han og kona Naleems travle jobber ofte fører til at de velger å spise middag på restaurant sammen med barna, eller bestille take-away mat.

Ekteparet - som på en måned kan bruke opptil 20 000 kroner på å spise ute - blir dermed overrasket når Hellstrøm viser dem hvordan de kan lage en sunn middag på kortere tid enn det tar å få levert en pizza på døren.

- Hadde jeg ikke sett det med egne øyne, hadde jeg ikke trodd det var mulig, sier en overrasket Naleem.

«Hellstrøm rydder opp - hjemme» ser du torsdager klokken 20.00 på TV3. Se stor TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her koker det over for Hellstrøm[obj:media:10219]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer