- Jeg må si jeg flirer litt!

John Carews tatovering har stjålet overskriftene. Nå forklarer han for første gang hvorfor tatoveringen er «feil».

OMDISKUTERT TATOVERING: John Carews tatovering skapte rabalder i norsk presse. Nå gir John Carew for første gang sin versjon til Seher.no. Foto: Scanpix
OMDISKUTERT TATOVERING: John Carews tatovering skapte rabalder i norsk presse. Nå gir John Carew for første gang sin versjon til Seher.no. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Fotballspilleren John Carews (31) nye tatovering har fått mer oppmerksomhet i norske medier den siste uka enn onsdagens landskamp mot Polen. Og den ble for alvor en snakkis da det ble kjent at hans nye tatovering angivelig er feilskrevet.

Carew selv har holdt seg taus om «feilen» på halsen - fram til nå. Til Seher.no avslører en lattermild Carew nemlig at det andre oppfatter som «feil», var planlagt fra hans side.

- Jeg må si jeg flirer litt, det er underholdende lesning. Det har blitt mye styr rundt dette, sier John Carew til Seher.no.
 
«Ma vie - Mes Régles» har fotballspilleren foreviget på venstre side av nakken. Språkekspertene har hengt seg opp i at aksenttegnet over den første e-en i det første ordet er feil. I Carews tatoveringer er den slik: «´», mens den skal være slik: «`». Helningsretningen på det ørlille tegnet er altså feil - mener «Ekspert-Norge».

- Selve tatoveringen er privat, og den ønsker jeg ikke å kommentere. Men jeg registrerer jo at folk har hengt seg opp i ordet «regles» og denne aksenten som går feil vei. Men det er jo akkurat sånn det skal være, meningen stikker dypere enn hva folk tydeligvis forstår, sier en humørfylt Carew.

Han utdyper:

- «Mes Regles» betyr jo «mine regler». Det understreker jo nettopp ordene - at dette er «mine regler». At det er feil skrevet, forsterker poenget, forteller den norske fotballstjernen til Seher.no.

Men ekspertene har altså sett sitt snitt til å fyre løs mot spissens «halsbrekkende» tatovering. Postdoktor i fransk ved Høyskolen i Oslo, Christine Meklenborg Salvesen, har gått så langt som til å kalle det hele for «flaut» fra Carews side.

Fotballstjernen, som i øyeblikket befinner seg på landslagssamling i Portugal, bare ler av det hele.

- Det er jo dette som er meningen, fastslår Carew til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er han pappa på heltid