Amy Schumer:

- Jeg må sette helsen min først

Innlagt på sykehus med infeksjon i nyrene.

PÅ SYKEHUS: Amy Schumer går glipp av åpningen av sin nyeste film i London. Foto: NTB Scanpix
PÅ SYKEHUS: Amy Schumer går glipp av åpningen av sin nyeste film i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Amy Schumer (36), som for tiden er aktuell med komedien «I Feel Pretty», har tilbrakt de siste dagene på sykehus.

Dette avslører skuespilleren selv på sosiale medier.

«Dette er hva jeg har gjort denne uken. Jeg ble innlagt på sykehuset i fem dager med en forferdelig infeksjon i nyrene,» forteller hun i et Instagram-innlegg, før hun fortsetter med å takke legene, sykepleierne, sin nybakte ektemann og familien som har stått støtt ved hennes side.

Schumer deler også flere bilder fra sykehussengen.

«Jeg ønsket å dele dette med dere fordi det sinnsykt sexy, men mest fordi jeg egentlig skulle vært i London nå for åpningen av «I Feel Pretty». Legene mine har sagt at jeg ikke kan dra. Egoistisk sett er jeg veldig skuffet over å gå glipp av denne turen for jeg elsker London og Europa generelt, og alle de fantastiske menneskene (maten) der. Men jeg må sette helsen min først,» forklarer komikeren videre.

Giftet seg i hemmelighet

I februar overrasket Amy Schumer verden da hun avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet.

Bryllupet fant sted i Malibu, mindre enn én uke etter at hun bekreftet at hun hadde fått seg ny kjæreste, kokken Chris Fischer (37).

- Det føles fantastisk! Noe av det som er bra med det at vi giftet oss såpass tidlig, er at vi er så forelsket. Alle jenter jeg kjenner som blir fridd til sier: «Å, nå? Nå som jeg ikke kan få barn», fortalte hun like etter bryllupet på radioshowet «You Up with Nikki Gleaser» på SiriusXM.

Seremonien ble holdt 13. februar foran en rekke av parets venner, deriblant Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence, Larry David og David Spade.

Ifølge People var det rundt 80 gjester til stede.

Det var komikeren selv som avslørte bryllupsnyheten på sin Instagram-konto, ved å dele flere bilder fra seremonien. Bildeteksten til bildeserien var så enkel som «Yup» - altså «Jepp».

På bildene er bruden selv ikledd en vakker brudekjole, mens ektemannen har på seg en sort smoking.

Yup

A post shared by @ amyschumer on

Ryktene om at Amy hadde funnet kjærligheten med Chris begynte å svirre i november. Ifølge E! News ble duoen først observert sammen under en middag i New York, og siden har de blitt sett sammen ved en rekke anledninger.

I tillegg til å jobbe som kjøkkensjef, har Amys ektemann også skrevet kokeboken «Beetlebung Farm Cookbook». Ifølge Daily Mail tok Chris over gården Beetlebung i Massachusetts i 2010; en gård som har vært i drift siden 1961. Chris er komikerens første kjæreste etter bruddet med møbelsnekkeren Ben Hanisch i mai i fjor.

Skummelt å være forelsket

Amy var sammen med Ben i et knapt år. Før bruddet uttalte hun at hun var redd for at forholdet skulle ta slutt.

- Å være forelsket er det skumleste i verden. Man vil gråte og skrike. Jeg takler det ikke. Hver gang vi sier ha det til hverandre, så tenker jeg alltid noe negativt: «Dette var en fin siste uke sammen», har hun sagt til Marie Claire.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun innrømmet også at det ikke er helt lett å ha henne som kjæreste.

- Eller så forteller jeg meg selv at ingenting av dette er ekte, og at han kommer til å gå fra meg og si at han aldri elsket meg. Jeg synes skikkelig synd på ham. Det må være utmattende å ha meg som kjæreste.

Den morsomme blondinen, som gjerne bruker sitt eget kjærlighetsliv som inspirasjon til spøker, fortalte i 2015 at hun drømte om både mann og barn.

- Jeg ønsker meg veldig gjerne de tingene, men jeg klarer ikke helt å se for meg at det kommer til å skje. Jeg håper det, men jeg vet ikke hvor realistisk det er, sa Amy til People.

LES OGSÅ: - Frykter for livet til Paris Jackson

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer