- Jeg må røyke hasj for å skrive musikk

Snoop Dogg avslører oppskriften for å skrive rapmusikk.

ELSKER DOP: Snoop Dogg røyker på scenen i Dublin tidligere i sommer.  Foto: All Over Press
ELSKER DOP: Snoop Dogg røyker på scenen i Dublin tidligere i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapperen Snoop Dogg (40) ble nylig bannlyst fra Norge i to år. Han ble under sitt forrige Norgesbesøk tatt med marijuana på flyplassen i Kjevik. Det er noe han trenger for å lage musikk, hevder han.

- For å skrive rap må jeg røyke masse hasj. Jeg må også høre på gammel musikk, som R’nB og Hip Hop fra 60, 70 eller 80-tallet. Og jeg må også ha et par damer rundt meg som inspirasjon, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

Artisten som egentlig heter Calvin Cardozar Broadus Jr. har nå nye planer. Han har allerede gitt ut singelen «La La La» under sitt nye navn «Snoop Lion». Sangen blir en del av albumet «Reincarnated», som slippes senere i år. Det er hans første album under den nye identiteten som reggae-artist.

Snoop har blitt tatt av politiet flere ganger i Norge, og har et godt forhold til det ulovlige dopet. Skuespilleren Cameron Diaz innrømmet blant annet i fjor at hun kjøpte marijuana av Snoop da hun var yngre.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snoop Dogg langer ut mot «The Voice»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer