- Jeg må ringe ham for å snakke

Sportskommentator Arne Scheie savner samtalene med bestevennen Kjell Kristian Rike.

SPORTSGUTTA: Arne Scheie og Kjell Kristian Rike har mange år bak seg som sportskommentatorer i NRK. I år er det 40 år siden Scheie begynte sin karriere i statskanalen. Foto: Scanpix
SPORTSGUTTA: Arne Scheie og Kjell Kristian Rike har mange år bak seg som sportskommentatorer i NRK. I år er det 40 år siden Scheie begynte sin karriere i statskanalen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For tre år siden mistet den populære sportskommentatoren Arne Scheie (67) sin gode venn og kollega Kjell Kristian Rike. I et intervju med Dagbladet forteller han om savnet etter bestevennen.

- Stadig vekk tar jeg meg i å tenke at jeg må ringe ham for å snakke om noe som skjer i idretten eller i TV-faget. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på hva han ville foreslått, sier Scheie til avisen.

I år kan Scheie skilte med å ha jobbet hele førti år i statskanalen, og trettifem av disse delte han med kameraten.

- Vi snakket sammen hver dag på jobb. Han var fast invetar på røykerommet, vet du. Jeg røyker ikke, men du verden så mye tid jeg har tilbrakt på det røykerommet, forteller han med glimt i øyet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil fryses ned når han dør 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer