- Jeg må nok til kiropraktor etter dette

Mari Maurstad tror rollen som høne kommer til å slite på kroppen.

PLAGET HØNE: Mari Maurstad forteller at det tærer på kroppen å spille høne på Nationaltheatret.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
PLAGET HØNE: Mari Maurstad forteller at det tærer på kroppen å spille høne på Nationaltheatret. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Se Mari Maurstad som høne i video nederst i saken!

SEHER.NO: Mari Maurstad (54) spiller en høne i Nationaltheatrets høst- og vintersatsing «Rockeulven», og tror det er en rolle som vil slite på kroppen.

- Det å være høne og rykke i hodet er ganske slitsomt gjennom en hel forestilling. Jeg kommer nok til å måtte gå til kiropraktor etterpå, sier Maurstad og demonstrerer fuglenes rykkende hode. 

I forestillingen spiller Mari en del av en høneflokk, blant annet sammen med Anne Marit Jacobsen. Maurstad synes det er verdt strevet.

- Vi er en slags flokk med skravlekjerringer, slik som høner er. Det kommer nok til å slite litt, men det er en veldig morsom rolle.

Den erfarne skuespilleren har brukt mye tid på å studere fuglenes kroppsspråk. 

- Jeg har høner i hagen, så jeg vet hvordan de beveger seg. Når man skal studere dem nøye, så må man se akkurat hvilken del av kroppen som beveger seg på hvilken måte.


Musikalen baserer seg på kultfilmen «Rock N' Roll Wolf», og handler om en geitemor som prøver å beskytte ungene sine fra ulven. Maurstad deler også scenen sammen med blant andre Lasse Lindtner, Pia Tjelta og Anne Marit Jacobsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun var like stor som Wenche Foss

Se video her.


[obj:media:10191]