- Jeg må nok ringe Jan Thomas etter dette

Jenny Jenssen fikk seg en overraskelse etter at hun stilte opp for UNICEF.

BLE OVERRASKET: Jenssen hevder hun ble overrasket over sprengte blodkar i ansiktet etter å ha blitt avbildet til en veldedighetsutstilling for UNICEF, men danseband-dronningen hevder hun gjerne ville stilt opp igjen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
BLE OVERRASKET: Jenssen hevder hun ble overrasket over sprengte blodkar i ansiktet etter å ha blitt avbildet til en veldedighetsutstilling for UNICEF, men danseband-dronningen hevder hun gjerne ville stilt opp igjen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 70 norske kjendiser viste seg fra en ny og usminket side, da porterettutstllingen «Nært for UNICEF» åpnet i Oslo-galleriet FineArt fredag.

Og selv om flere av de fremmøtte kjendisene ikke nølte med å stille opp for å samle inn penger til å bekjempe HIV i Afrika, var det flere som ble overrasket av å se seg selv i stort format usminket.

- Bildet er tatt rett etter at jeg kom ut av dusjen og først nå ser jeg at jeg har sprengte blodkar. Jeg kommer nok til å bestille en time hos Jan Thomas etter dette. Også er det jo litt rart å skulle være så alvorlig, jeg pleier jo alltid å smile, sier artisten Jenny Jenssen  (47) til Seher.no.

Hun hevder hun imidlertid ikke hadde nølt med å stille opp for UNICEF igjen.

- Jeg føler meg jo mest vel med litt sminke, men man blir jo mer avslappet med årene, og nå som jeg har gjort det en gang, så gjør jeg det gjerne igjen. Nå har jo folk sett meg uten sminke.

UNICEF håper å få inn opptil 15 000 kroner stykket for de 70 kjendisbildene som inneholder porteretter av alt fra langrennsesset Therese Johaug til forfatter Ari Behn.

Popartist og fersk «Idol»-programleder Ivar «Ravi» Johansen (35) er imidlertid spent på om noen vil ha bilde av ham på veggen.

- Selve bildet er jo ganske typisk for sånn jeg ser ut, for jeg bruker jo ikke noe sminke til daglig, men for å være helt ærlig blir jeg litt skremt hvis noen vil ha et stort bilde av meg i stua, sier han til Seher.no.

Ravis «Idol»-kollega Guri Solberg (35) svarer «både ja og nei» på spørsmålet om hun regner seg selv som forfengelig.

- Jeg liker jo å pynte meg, men pleier ikke å bruke mye sminke. Bildet av meg syntes jeg bare ble kult, fordi det viser meg fra en litt mer alvorlig side enn vanlig. Skal man begynne å tenke på at man ser begynnende rynker og sånn, blir man bare sprø, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Therese Johaug ut mot plastisk kirurgi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer