VANT: Operasangerinnen Malena Ernman vant den svenske Melodifestivalen for om lag to uker siden, og skal dermed representere Sverige i den store MGP-finalen i Moskva.  Foto: SCANPIX
VANT: Operasangerinnen Malena Ernman vant den svenske Melodifestivalen for om lag to uker siden, og skal dermed representere Sverige i den store MGP-finalen i Moskva. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg må nok jukse!

Sveriges MGP-vinner vet ikke hvordan hun skal klare å slå norske Alexander...

SEHER.NO: Det er ikke bare i Norge at Melodi Grand Prix-vinner Alexander Rybak (22) er populær.

Også i vært naboland Sverige har han fått mange fans, deriblant svenskenes eget MGP-håp, Malena Ernman (38).

Den flotte operasangerinnen synes nemlig at Rybak er "helt fantastisk", og innrømmer at hun ikke har noen anelse om hvordan hun skal klare å slå han i den store Eurovision-finalen i Moskva i mai, skriver VG.

- Herregud! Han er jo helt fantastisk! 12 poeng til Norge! Han kommer nok til å funke overalt. Jeg forstår ikke hvordan jeg skal klare å slå ham. Jeg må nok jukse, sier Malena til avisen.

Rybaks manager, Kathrine Synnes Finnskog, forteller at unggutten synes det er morsomt med all skryt, men hun vil likevel ikke kåre artisten sin vinner av MGP helt enda.

- All skryt er smigrende, og det betyr ekstra mye når det kommer fra andre artister. Men det handler om å prestere under selve finalen, og da har ikke forhåndsomtalen så mye å si, sier Finnskog til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tone kan ikke redde ham!