- Jeg må legge på meg

TV-stjernen synes selv hun er altfor tynn.

FOR TYNN: TV-stjernen Bethenny Frankel synes selv at hun er for tynn, og skriver på sin Twitter-side at hun prøver å legge på seg.  Foto: All Over Press
FOR TYNN: TV-stjernen Bethenny Frankel synes selv at hun er for tynn, og skriver på sin Twitter-side at hun prøver å legge på seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Bethenny Frankel (39) har blitt stor stjerne i USA takket være rollen i  doku-såpen «The Real Houswives of New York City».

39-åringen, som nylig kom på andreplass i den amerikanske utgaven av «Isdans» - «Skating with the Stars», har lenge vært kjent for sin særdeles slanke ramme og har tjent gode penger på sine «SkinnyGirl» helse produkter.

Nå innrømmer imidlertid den populære tv-profilen, som raste ned i vekt etter at hun ble mor i mai, at hun er for tynn, og at hun må fete seg opp, skriver The Huffington Post.

- Sitter og spiser enchiladas på On the border grill. Jeg må legge på meg, er blant det 39-åringen skriver på sin Twitter-side.

TV-stjernen synes nemlig at hun begynner å ligne en annen altfor mager filmfigur.

- Jeg ser faktisk ut som Magda fra «There's something about Mary», skriver hun videre.

Kun tre måneder etter at hun fødte datteren Bryn i mai, lot 39-åringen seg avbilde i bikini for Life & Style magazine, og vekket da oppsikt med sin superslanke figur.

Det er imidlertid ikke så rart at tv-stjernen er så tynn, når det personlige mantraet hennes er  «smak alt, spis ingenting»...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Ble mor til en jente

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer