Petter Sjurseth Berg:

- Jeg må komme meg tilbake nå

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren hinter om mulig comeback.

TAKKNEMLIG: Petter Sjurseth Berg forteller at han aldri ville vært foruten realitydeltakelsen. Foto: Privat
TAKKNEMLIG: Petter Sjurseth Berg forteller at han aldri ville vært foruten realitydeltakelsen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten arrangerer Se og Hør Reality Awards, der alt som kan krype og gå innenfor norsk reality skal hylles.

Vi har tatt et dypdykk i de deltakerne som ikke nådde helt opp på nominasjonslistene i år, men som likevel fortjener en stjerne i Reality Awards' Hall of Fame.

Den tidligere «Paradise Hotel»- deltakeren Petter Sjurseth Berg (24) er svært takknemlig for sin tid på TV, og utelukker ikke et snarlig comeback på skjermen.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Jeg må tilbake nå.

Sjurseth, som sjekket inn på «Paradise» i 2017, forteller at han straks skal begynne å jobbe på en oljeplattform i Nordsjøen.

Han er derimot svært åpen om at han lengter tilbake til TV-skjermene.

- Det er jo et stilskifte. Men det er veldig mye fritid i offshore-bransjen, og det verdsetter jeg høyt. Jeg har jo fire uker fri, så jeg vurderer jo sterkt å bare kaste meg på noe gøy, forteller han til Reality Awards.

LAPDANS: Petter Sjurseth Berg fikk en hyggelig velkomstgave fra Andreas Østerøy da han sjekket inn i villaen i «Ex on the Beach». Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch /Dplay/Rød Løper Vis mer

Den tidligere realityprofilen utdyper også hvilke konsepter han kunne tenke seg å delta på, og underveis i intervjuet kontakter han castingansvarlig til en av landets største TV- produksjoner.

- Jeg bare gjør det, jeg. Jeg må komme meg tilbake nå.

Ble kastet ut fra «Ex on the Beach»

Selv om de fleste kanskje kjenner han best fra «Paradise Hotel», hadde han også en liten gjesteopptreden i «Ex on the Beach» 2019 hvor han brøt såpass mange regler at han til slutt ble sendt hjem.

- Jeg var jo bare en drittunge. Jeg tenkte ikke at de kunne sende meg hjem sånn helt uten videre, men det er jo akkurat det de kan i det programmet! Og det var akkurat det de gjorde også.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Angrer ikke

Petter sier også at han aldri ville vært foruten sin deltakelse. Ikke bare har han fått opplevelser han tar med seg resten av livet, men svært mange av de vennskapene han har formet som et resultat av deltakelsen, er også noe han finner uvurderlig.

- Jeg er evig takknemlig. Jeg angrer ikke i det hele tatt, og håper det blir å gjenta seg.

Selv om det er en stund siden norske TV-seere så han på skjermen, er han ikke bekymret for at han skal gå i glemmeboken.

SJOKKERER: Reality Awards ble med Caroline Nitter hjem og fikk seg litt av et syn da hun og Cristian Brennhovd åpnet kjøkkenskapet. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

-Jeg kommer aldri til å bli glemt. Det er det som er så forbanna fint med en realitydeltakelse.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: Gjenforent i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer