- Jeg må innse at den tiden er over

Dette plagget vil ikke Dorthe Skappel lenger gå med nå som hun nærmer seg 50 år.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag kveld hadde «Stil» premiere på TV2, programmet der Dorthe Skappel (49) og Mariann Thomassen (33) utforsker ulike stiler og gir seerne et innblikk i norske kjendisers klesskap.

- Vi startet med å skulle lage et program om mote, men det ble litt for snevert. Jeg mener stil er et større begrep og det er langt morsommere å se folk som har funnet sin stil uavhengig av motebildet, sier hun til Seoghør.no.
 

Skappel har en stor interesse for klær og mote og har etter mange år som programleder for «God Kveld Norge» og «Gullruten» skaffet seg en stor garderobe. Skappel har blitt bestemor og fyller 50 år i desember og innrømmer at hun legger litt bånd på stilen sin.

- Jeg har blitt mer selektiv på hva jeg vil ha på meg. Jeg går ikke med korte skjørt lenger. Jeg må innse at den tiden er over og prøver å tone meg litt ned. Jeg vil gjerne beholde meg selv og være vågal, men det er en del ting som er fint på unge jenter, men ikke nødvendigvis på meg, forteller hun.


49-åringen beskriver sin egen stil som avslappet og bohemsk og har ingen problemer med å endre stilen med alderen.

- Det er en del av det å bli eldre. Det kommer helt naturlig og det faller seg helt greit, sier hun.


«Stil» har fått ok mottagelse blant anmeldere og fikk terningkast tre i både VG og Dagbladet. Skappel selv er enig i kritikken.

- Jeg var faktisk ganske enig med anmelderne. Vi gjorde en del grep som de kritiserer og vi kan vurdere om det var riktig i ettertid, men man må samtidig tenke på at det er én person som anmelder. Jeg var glad de hadde sett at vi ville lage et program om stil, ikke om mote.

49-åringen er en av Norges mest kjente programledere, men hennes nye makker Mariann var fersk foran kameraet. Noen anmeldere mente duoen manglet kjemi, noe Skappel er svært uenig i.

- Det eneste jeg var uenig i var et Mariann og jeg ikke har kjemi, for det har vi. Det er ikke sikkert det kommer så godt frem i begynnelsen, men vi hadde veldig alright kjemi og utfylte hverandre bra.


Anmeldelsen i VG ga uttrykk for at Dorthe var litt for mye med i programmet og skriver: «For akkurat som med Oprah, er det mye Dorthe når Dorthe lager TV.» Skappel er enig, men mener egen-eksponeringen gjør programmet mer personlig.

- Jeg har til tider blitt bedt om å være synlig. Det er en del av min måte å være på. Både Mariann og jeg fikk beskjed om å delta fordi det blir personlig. Sikkert noen som ikke synes det er morsomt, men så er det de som synes det er alright også.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg nekter å tro at det er ufarlig   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer