KJOLESTYR: Antrekket til Gemma Collins (i midten) skapte oppstyr i britiske medier tidligere i sommer. Nå snakker realitystjerna ut om kleskritikken. Foto: NTB scanpix
KJOLESTYR: Antrekket til Gemma Collins (i midten) skapte oppstyr i britiske medier tidligere i sommer. Nå snakker realitystjerna ut om kleskritikken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gemma Collins:

- Jeg må ikke forsvare motevalgene mine

Gemmas kjole ble omtalt som en av verdens styggeste. Nå slår realitystjerna tilbake

Publisert

(Seoghør.no): Den britiske realityserien «The Only Way Is Essex», også kjent som TOWIE, kan sees på som en slags britisk utgave av «The Hills». Enkelte av situasjonene er konstruerte, mens noe av det som skjer foregår organisk.

Flere av skuespillerne, og personene som har vært med i de over 200 episodene av serien, har blitt store stjerner i Storbritannia. En av dem som har dratt mest nytte av kjendistilværelsen er Gemma Collins.

Den britiske 36-åringen har vært å se i andre realityserier som «Big Brother» i etterkant, og hun har blant annet gitt ut selvbiografi. Den toppet salgslistene da den kom ut.

Tidligere i sommer skapte tv-stjerna imidlertid overskrifter for noe helt annet. I anledning en hagefest hadde hun pyntet seg i en oransje kjole, som fort ble slaktet på sosiale medier.

Det ble blant annet omtalt som «den styggeste moteblemmen dette tiåret», skrev blant annet australske News.

Kjoledrama

Collins tok seg tilsynelatende ikke nær av kritikken, og svarer nå på hetsen i et nytt intervju med den britiske storavisa The Sun.

36-åringens kjole sørget for flere overskrifter i britisk presse da den ble fotografert. Den fargerike kjolen, med skulderputer og kjettingdetaljer, ble av flere sammenliknet med både det ene og det andre på sosiale medier. Flere av innleggene som ble lagt ut fikk stor respons.

Tv-stjerna finner seg ikke i kritikken. I intervjuet med The Sun slår hun har tilbake mot alle vitsene, og hevder at hun elsket antrekket sitt den kvelden.

- Jeg er Gemma Collins. Jeg trenger ikke å forsvare motevalgene mine. Jeg elsket den kjolen. Jeg ville vise meg fram den kvelden og det var akkurat det jeg gjorde, forteller hun og fortsetter:

- Jeg kan ta denne kampen på egenhånd, så folk må bare fortsette å si morsomme ting om den. Jeg elsket «meme-ne» om det. Du kommer absolutt til å se mer av kjolen framover. Om Céline Dion kan bruke den, så hvorfor ikke jeg, spør hun i intervjuet.

Rocking my inner Lady GAGA tonight 🙌🏻 @gerdatruubon xxx

Et innlegg delt av Gemma Collins (@gemmacollins1)

Kjolen ble designet av Gerda Truubon, som ofte bruker store skulderputer i kjolene sine. Hun er basert i London. Collins mente selv at hun så ut som Lady Gaga i antrekket, noe hun ga uttrykk for på Instagram før det gikk viralt.

Kjoledrama

Dette er ikke første gang nettet har bitt seg merke i en spesiell kjole. Ivanka Trump, den sittende, amerikanske presidentens datter, skapte i januar oppstyr for et antrekk hun poserte i.

I en sølvkjole fra Caroline Herrera til nærmere 40 000 kroner strålte hun ved ektemannen Jared Kushners side. Kritikken hun fikk gikk på tidspunktet hun valgte å publisere bildet på.

Bildet ble delt på både Instagram og Facebook, like etter at demonstrasjonene mot faren hennes begynte å blusse opp. Donald Trump iverksatte et innreiseforbud for beboere fra ni forskjellige land, der majoriteten av befolkningen er muslimer.

USA Today skrev at flere gikk hardt ut mot presidentdattera, og enkelte trakk linjer mot selveste Marie Antoinette. Hun er kjent for å angivelig ha sagt «la dem spise kake» da sultne bønder og arbeidere ikke hadde brød.

«Dæven døtte. Marie Antoinette er reinkarnert. Lille la-dem-spise-kake-Ivanka», skriver en bruker til Ivanka Trump.

Det er ikke den eneste kritiske tilbakemeldingen hun nå har fått. En bruker skriver at bildet er «en tonedøv, hjerteløs melding når hundretusenvis nå går til gatene for å beskytte muslimer fra å bli deportert».

Chrissy Teigen skapte også kjoleoverskrifter og furore i sosiale medier etter at hun under American Music Awards i november kveld kom til fare for å vise litt mer en planlagt på den røde løperen.

RØD LØPER: Chrissy Teigen møtte opp på den røde løperen i denne kjolen under American music awards. Video: AP Vis mer

Hennes svært dristige kjole fra designmerket Yousef Akbar hadde to høye splitter i sidene, og fotografene var raske med å forevige beviset på at hun hadde droppet undertøyet den kvelden.

Teigens kjole ble som nevnt fort den store snakkisen etter den stjernespekkede kvelden. Mens noen hyllet henne for det modige kjolevalget, kritiserte andre henne for å ha vist altfor mye. Kort tid etter delte hun også en «unnskyldning» på sin Instagram-profil:

- Beklager til alle som ble mentalt eller fysisk skadet av min hooha (slang for kvinnelig kjønnsorgan, red.journ.).

LES OGSÅ: Beyoncé kledde opp datteren i kjole verdt over 200 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer