Jørgine Massa Vasstrand:

- Jeg må hente meg inn igjen

Letter på sløret om de uforutsette utfordringene.

DANSEBOBLE: Den italienske duoen imponerte stort under lørdagens sending. Foto: Espen Solli/TV 2
DANSEBOBLE: Den italienske duoen imponerte stort under lørdagens sending. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skal vi danse: All stars» er godt i gang, og lørdag ble det kjent at det var Lasse Matberg (37) som var andremann ut av dansekonkurransen.

Kjendisene som skal svinge seg i årets sesong har alle gjort det bra i tidligere deltakelser i «Skal vi danse». Til tross for at de er erfarne har det imidlertid dukket opp utfordringer underveis som trolig ikke var tatt med i beregningen da forespørselen om å delta kom på bordet.

For treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand (33) har utfordringer med søvn ført til at hun må ta seg en liten strekk under dansetreningene.

SJARMERTE: Jørgine Vasstrands eldste datter Filippa ble intervjuet sammen med moren etter lørdagens «Skal vi danse»-sending. Video: Luna Lea Vis mer

- Må hente meg litt inn igjen

Da Se og Hør møtte henne etter lørdagens svingom innrømmet hun at det er litt tøffere å delta denne sesongen - nettopp grunnet manglende søvn.

På hjemmebane sjonglerer firebarnsmoren et travelt familieliv, og det er yngstemann i søskenflokken som skaper hodebry for Vasstrand.

- Jeg trodde at forrige barn toppet det med å stå opp klokken fem om morgenen gjennom hele «Skal vi danse»-sesongen, men yngstemann går broren sin en høy gang, forklarte Vasstrand.

Hun la til at det yngste tilskuddet i familien holder det gående gjennom natten, noe som fører til at hun rett og slett ser seg nødt til å ta en liten høneblund på trening.

FAMILIEVENN: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på «Skal vi danse all stars» denne høsten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Jeg sover på trening. Jeg må bare hente meg inn igjen, og så fortsetter vi, fortsatte Vasstrand.

Dansepartner Santino Mirena (28) skjøt inn at det bare er snakk om små «powernaps» på ti minutter her og der under trening.

Selv om dommerpanelet har blitt sagt å være noe mer kritiske denne sesongen, fikk den italienske duoen strålende tilbakemeldinger på det de fremførte på dansegulvet lørdag.

Vasstrand roste partneren Santino, og la til han skal ha mye av æren for at paret klarer å levere til toppkarakter.

- Det er takket være Santino. Han er en super pedagog og veldig ansvarsfull, roste Vasstrand.

Da hun fikk spørsmål om hvordan hun klarer å balansere en såpass hektisk hverdag kombinert med lite søvn, svarte hun:

- Jeg føler jeg klarer å balansere det, sånn cirka i alle fall. Jeg er ganske egoistisk på den tiden jeg har hjemme. Når jeg kommer hjem er det barna som gjelder. Da lar jeg telefonen og alt annet ligge.

NOMINERT: Jørgine Massa Vasstrand, Linni Meister og Magnus Carlsen er nominert til Reality Awards i kategorien «Årets pute-TV». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

«Skal vi danse» er for øvrig nominert til «Årets underholdningsprogram» under høstens Reality Awards.

Jørgine Massa Vasstrand er nominert i kategorien «Årets karakterdrevne reality».

Reality Awards arrangeres av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer