- Jeg må ha ketchup til alt!

Gravide Beyoncé rører ikke mat uten den røde tomatsausen.

AVHENGIG: R&B-stjernen har alltid vært glad i ketchup, men etter at hun ble gravid har hun fått fullstendig dilla på den røde tomatsausen. Foto: All Over Press
AVHENGIG: R&B-stjernen har alltid vært glad i ketchup, men etter at hun ble gravid har hun fått fullstendig dilla på den røde tomatsausen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: R&B-stjernen Beyoncé Knowles (30) er seks måneder på vei med sitt første barn. Nå begynner hun for alvor å merke graviditeten på kroppen - også når det kommer til matveien.

- Jeg har bestandig vært glad i ketchup, men nå spiser jeg ingenting uten! Frokost, lunsj og middag. Jeg er rett og slett avhengig av å ha en flaske i nærheten, innrømmer hun til magasinet Closer.

På tross av å ha tillagt seg noen dårlige matvaner, er det ingenting som avslører det utad. Den spreke stjernen har nemlig bestemt seg for å opprettholde stilen under svangerskapet, og la nylig ut på spasertur i New York i ført skyhøye leopardstiletter fra stjernedesigneren Christian Louboutin.

- Jeg vil se sexy og edgy ut selv under graviditeten, sier skjønnheten som de siste månedene har jobbet med sin egen kleskolleksjon for vordene mødre.

Beyoncé ligger heller ikke på latsiden når det kommer til musikken. 30-åringen er nemlig nominert til hele fem kategorier for People’s Choice Awards, 2012. Der i blant for beste album, popartist, og musikkvideo.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Superstjernen venter en datter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer