- Jeg må ha alkohol for å få lyst på kjæresten

Jenny McCarthy synes det er kjedelig å ha sex med samme mann over tid.

AVSLØRER: I det siste har detaljerte avsløringer rundt den tidligere Playboy-modellen kommet ut, etter at selvbiografien hennes «Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic» kom på markedet. Foto: Visual Press Agency / Stella Pictures
AVSLØRER: I det siste har detaljerte avsløringer rundt den tidligere Playboy-modellen kommet ut, etter at selvbiografien hennes «Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic» kom på markedet. Foto: Visual Press Agency / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På samme måte som Samantha i «Sex og singelliv», har den tidligere Playboy-modellen Jenny McCarthy (39) vanskelig for å holde seg til én mann over lengre tid.

Men dersom hun nå har gått inn for å være monogamisk avslører 39-åringen at hun må bruke visse knep for å få lyst på kjæresten:

- Jeg fatter ikke hvordan noen kan være interessert i å ha sex med samme person over mange år. Etter å ha vært serie-monogamist en god del år, må jeg innrømme at jeg har vært nødt til å tvinge ned et par drinker for i det hele tatt å komme i riktig stemning med kjæresten.

Jenny er for tiden aktuell med boken «Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic», hvor hun blant annet har avslørt at hun som liten drømte om å bli nonne, men at hun som voksen både har klint med Playboy-bunnies i narkorus og kastet klærne for mannebladet.

SE OGSÅ SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER 

Hun var tidligere sammen med skuespiller Jim Carey (50), men forholdet tok slutt etter knappe tre år.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jennie McCarthy dumpet kjæresten for sønnens skyld 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer