TRENGER MYE OPPMERKSOMHET: Vesle North har blitt en håndfull etter at Kim Kardashian ble mamma for andre gang. Foto: Splash News
TRENGER MYE OPPMERKSOMHET: Vesle North har blitt en håndfull etter at Kim Kardashian ble mamma for andre gang. Foto: Splash News Vis mer

- Jeg må gjemme meg i skapet

Livet som tobarnsmor er mye tøffere enn Kim trodde, men det er ikke hennes nyfødte sønn som sliter henne fullstendig ut.

Publisert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av desember jublet Kim Kardashian (35) og ektemannen Kanye West (38) av babylykke da de ønsket sønnen Saint velkommen til verden.

Men månedene etter fødselen har vært alt annet enn enkelt for realitystjernen.

Storesøster North (2 ½ ), som er vant med å få all oppmerksomheten fra foreldrene, er nemlig svært sjalu på lillebroren sin.

Nå avslører Kim at hun synes det er vanskelig å vende seg til livet som tobarnsmor, og å dele tiden mellom de to barna.

North blir spesielt sint når moren ammer Saint.

- Jeg står opp klokken 04.00, helt i ørska, for å pumpe. Jeg må gjemme meg i min datters skap for hvis hun ser at jeg sniker meg ut av sengen hennes, begynner hun å gråte, skriver TV-stjernen på websiden sin, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ PAPPAS ARM: Kanye West prøver å gi sin kone en hjelpende hånd og alenetid med sønnen, ved å invitere North med på middagsdater. Foto: Splash News
PÅ PAPPAS ARM: Kanye West prøver å gi sin kone en hjelpende hånd og alenetid med sønnen, ved å invitere North med på middagsdater. Foto: Splash News Vis mer

Får ingen søvn lenger

Kim forteller videre at moren hennes, Kris Jenner (60), på forhånd hadde advart henne om at det ville bli en utfordring med to barn, men 35-åringen trodde at hun overdrev.

- Når det kommer til barn, så sa alltid mamma til meg: «En er som en, og to er som tjue.» Jeg skjønte egentlig aldri hva hun mente, før nå.

- Det virket også som om alle Kanye og jeg traff mens jeg gikk gravid, sa til oss: «Bare vent til dere får to stykker.» Som om det var verdens undergang, deler hun.

Paret prøvde å forberede seg på hva de hadde i vente, men det var ikke helt enkelt.

- Selvfølgelig forventet jeg at ting ville bli annerledes, men wow, det er virkelig skikkelig hardt! Alt jeg gjorde da jeg fikk North var å mate henne og sove. Med nummer to får jeg ingen søvn.

Saken fortsetter under bildet.

SØTE KUSINER: Kourtney Kardashian datter Penelope tilbringer også mye tid med North. Her er de nylig ferdig med en ballett-time. Foto: Splash News
SØTE KUSINER: Kourtney Kardashian datter Penelope tilbringer også mye tid med North. Her er de nylig ferdig med en ballett-time. Foto: Splash News Vis mer

Kardashian innrømmer videre at hun er overrasket over at hun synes det er tøffere å ta vare på North enn sin vesle sønn.

- Hvert våkne sekund jeg ikke er med babyen, så er jeg sammen med North. Jeg synes faktisk det er vanskeligere med henne enn med Saint. Jeg føler jeg må finne ekstra styrke for å gi datteren min oppmerksomhet og for å få henne til å føle seg elsket.

Heldigvis finner hun god hjelp i pappa Kanye.

- Han er superhjelpsom, og tar North med ut på middag alene.

Kims niese, Penelope (3 ½), som også har en lillebror, kommer med gode råd til sin ett år yngre kusine.

- Jeg har den søteste videoen av Penelope som har en åpenhjertig samtale med North om hvordan hun kan være en god storesøster, skriver hun på nettsiden sin, ifølge Contactmusic.

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Kims ansikt?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer