INNLAGT: Tidligere i sommer ble Demi Lovato innlagt på sykehuset etter det flere mistenker var en heroinoverdose. Nå snakker hun for første gang etter sykehusinnleggelsen. Foto: NTB Scanpix
INNLAGT: Tidligere i sommer ble Demi Lovato innlagt på sykehuset etter det flere mistenker var en heroinoverdose. Nå snakker hun for første gang etter sykehusinnleggelsen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Demi Lovato:

- Jeg må fortsette å kjempe

Sangstjernen snakker ut etter sykehusinnleggelsen.

I slutten av juli ble sangstjernen Demi Lovato (25) hastet til et sykehus i Los Angeles etter det som trolig var en heroinoverdose.

En kilde fortalte til TMZ den gangen at sangstjerna skal ha blitt behandlet med Narcan, som brukes ved opioid-overdoser.

Nå snakker Demi selv ut om sykehusinnleggelsen for første gang. I et innlegg på Instagram sier hun at hun trenger tid til å komme seg.

25-åringen har mer enn 70 millioner følgere på Instagram, og de fikk ikke vite mye nytt om omstendighetene rundt innleggelsen av 25-åringen 24. juli.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skriver hun.

Det har enda ikke kommet noen offisiell bekreftelse på hva det var som gjorde at 25-åringen ble sendt til sykehus, men hun omtaler altså sykdommen, altså rusavhengigheten, noe som mer enn antyder at hun hadde tatt en overdose.

I innlegget på Instagram fortsetter sangstjernen med å takke Gud for at hun fremdeles er i live. Videre takker hun fansen for støtten, og de ansatte ved Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles for at de reddet livet hennes.

Hun avslutter med å understreke at hun trenger tid til å bli frisk og at det viktigste nå er at hun klarer å holde seg edru og kommer på bedringens vei.

Rusproblemer

Demi Lovato har tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer. I 2012 hevdet hun imidlertid at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusingsklinikk.

I fjor røpet hun imidlertid i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

På det tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden ... Jeg var rusa i type to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

I tiden etter innrømmelsen har sangeren fortalt at hun har kjempet et hard kamp mot å holde seg edru, og uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21.

Tidligere i sommer slapp hun låta «Sober», der hun tilsynelatende innrømmet å ha havnet tilbake i gamle spor.

«Mamma, jeg er så lei meg, jeg er ikke edru lenger. Og pappa, vær så snill å tilgi meg for drinkene jeg har sølt på gulvet,» synger hun i en av strofene i den hjerteskjærende piano-balladen, ifølge People.

KONSERT: Da Demi Lovato holdt konsert i Oslo i juni 2018, fortalte hun en sterk historie om sin egen oppvekst. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

«Og jeg er lei meg for fansen jeg har mistet, som så meg falle igjen. Jeg ville være en rollemodell, men jeg er bare menneskelig,» fortsetter hun i låta.

«Jeg er lei meg for at jeg er tilbake her igjen. Jeg lover at jeg skal søke hjelp, dette var aldri intensjonen min. Jeg er trist på mine egne vegne,» deler hun avslutningsvis i låten.

Demi Lovato har vært ut og inn av avrusningsklinikker flere ganger for å få hjelp med rusproblemene. I mars hevdet hun at hun hadde vært edru i seks år.

LES OGSÅ: Raser mot mammakritikerne

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Kommer til å føle meg utenfor

- Kommer til å føle meg utenfor

Dro fra kjendisfest i raseri

Dro fra kjendisfest i raseri

- Det var jeg som ble etterlyst

- Det var jeg som ble etterlyst

Ser rødt av gravidspørsmål

Ser rødt av gravidspørsmål

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Milliardær-familiens ukjente drama

Milliardær-familiens ukjente drama

Dette fikk du ikke se på tv

Dette fikk du ikke se på tv

Scientologikirken raser mot stjernen etter knivdrap

Scientologikirken raser mot stjernen etter knivdrap

Ny tragedie ti år etter konas død

Ny tragedie ti år etter konas død

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255