- Jeg må finne meg selv opp på nytt

Stian Blipp valgte å trekke seg bort fra rampelyset. Nå forteller han hvorfor.

VELFORTJENT PAUSE: Programleder Stian Blipp har tatt en pause fra skjermen. Nå forteller han hvorfor.  Foto: Andreas Fadum
VELFORTJENT PAUSE: Programleder Stian Blipp har tatt en pause fra skjermen. Nå forteller han hvorfor. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars i fjor avslørte programleder og komiker Stian Blipp (25) at han skulle ta en pause fra skjermen.

Før TV-pausen klarte den folkekjære 25-åringen å utmerke seg stort som programleder i «Norske Talenter», «Idol» og «Mitt dansecrew» - alle på TV2 i beste sendetid. 

Til Dagbladet forteller Stian hvorfor han valgte å trekke seg tilbake etter den store suksessen.

- På tre og et halvt år var jeg med på åtte TV-programmer, som «Idol», «Norske Talenter», «Torsdag kveld fra Nydalen», «Gullfisken» og OL-reporter i Sotsji. Jeg pumpet på og pøste ut. Ga alt, men fikk lite input, forteller han til avisen.

Saken fortsetter under bildet

Prøvde hardt 

Bergenseren var sist å se i danseprogrammet «Mitt dansecrew», og til tross for de høye forventningene til det nye konseptet, ble det aldri noen veldig stor seersuksess. 

- Jeg merket at jeg måtte begynne å snu bunken. Begynne på nytt og gjøre samme ting om igjen. Jeg ga og ga, men fikk lite påfyll. Jeg må finne meg selv opp på nytt, sier han til Dagbladet Pluss. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer