Ingrid Bjørnov:

- Jeg må dessverre kaste inn håndkleet

Skadet seg på premiere - må hvile før en hektisk høst.

SYKMELDT: Ingrid Bjørnov er sykmeldt etter at hun skadet seg under premieren. Her sammen med sin gode venninne Benedicte Adrian fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
SYKMELDT: Ingrid Bjørnov er sykmeldt etter at hun skadet seg under premieren. Her sammen med sin gode venninne Benedicte Adrian fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere i dag, tirsdag, delte musiker Ingrid Bjørnov (53) på sin Instagram-profil at hun må avlyse sine kommende forestillinger.

Hun har nemlig skadet benet under en av de tidligere forestillingene, og måtte derfor se seg nødt til å kaste inn håndkleet, det skriver Dagbladet.

«Dette er en melding om sykmelding. Jeg krangler med høyre bein og må dessverre kaste inn håndkleet denne uka. Forestillingene i Horten, Larvik, Nøtterøy og Bø må derfor utsettes», skriver hun under et bildet på Instagram.

På bildet står det «Straks tilbake», noe som trolig betyr at den energiske 53-åringen ikke vil bruke altfor lang tid før hun er tilbake på scenen.

Saken fortsetter nedenfor.

Ingrid er for tiden på turné med «Steinway to heaven», som fikk en femmer på terningen i Dagbladet.

Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage Management, forklarer overfor avisen at Ingrid trenger å hvile for å kunne fortsette en hektisk høst full av forestillinger og at hun under premieren fikk en smell i beinet.

Fikk ærespris

Etter over 30 år i bransjen har Ingrid underholdt mang en nordmann med sine musikalske forestillinger, og hun ble først kjent på 80-tallet da hun sammen med sin venninne Benedicte Adrian (53), som for tiden er aktuell i «Stjernekamp» på NRK, var en del av «Dollie de Luxe».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer