Ingrid Bjørnov:

- Jeg må dessverre kaste inn håndkleet

Skadet seg på premiere - må hvile før en hektisk høst.

<strong>SYKMELDT:</strong> Ingrid Bjørnov er sykmeldt etter at hun skadet seg under premieren. Her sammen med sin gode venninne Benedicte Adrian fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
SYKMELDT: Ingrid Bjørnov er sykmeldt etter at hun skadet seg under premieren. Her sammen med sin gode venninne Benedicte Adrian fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere i dag, tirsdag, delte musiker Ingrid Bjørnov (53) på sin Instagram-profil at hun må avlyse sine kommende forestillinger.

Hun har nemlig skadet benet under en av de tidligere forestillingene, og måtte derfor se seg nødt til å kaste inn håndkleet, det skriver Dagbladet.

«Dette er en melding om sykmelding. Jeg krangler med høyre bein og må dessverre kaste inn håndkleet denne uka. Forestillingene i Horten, Larvik, Nøtterøy og Bø må derfor utsettes», skriver hun under et bildet på Instagram.

På bildet står det «Straks tilbake», noe som trolig betyr at den energiske 53-åringen ikke vil bruke altfor lang tid før hun er tilbake på scenen.

Saken fortsetter nedenfor.

Ingrid er for tiden på turné med «Steinway to heaven», som fikk en femmer på terningen i Dagbladet.

Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage Management, forklarer overfor avisen at Ingrid trenger å hvile for å kunne fortsette en hektisk høst full av forestillinger og at hun under premieren fikk en smell i beinet.

I 2013 mottok Ingrid Bjørnov komiprisen i kategorien «Beste forestilling (scene)» på Chat Noir i Oslo. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
I 2013 mottok Ingrid Bjørnov komiprisen i kategorien «Beste forestilling (scene)» på Chat Noir i Oslo. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Fikk ærespris

Etter over 30 år i bransjen har Ingrid underholdt mang en nordmann med sine musikalske forestillinger, og hun ble først kjent på 80-tallet da hun sammen med sin venninne Benedicte Adrian (53), som for tiden er aktuell i «Stjernekamp» på NRK, var en del av «Dollie de Luxe».

De to artistene opptrådte blant annet i Melodi Grand Prix og vant i Spellemannsprisen i kategorien «Åpen klasse». Siden den gang har Bjørnov blant mye annet hatt enorm suksess med sine egne soloshow.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>GODE VENNER:</strong> Ingrid sammen med Benedicte Adrian i 2010. De to artistene var sammen i «Dollie de Luxe». Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Ingrid sammen med Benedicte Adrian i 2010. De to artistene var sammen i «Dollie de Luxe». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Se og Hør feiret sitt 35-årsjubileum i 2013, med et stort show på Christiania Teater og etterfest på ærverdige Theatercaféen i Oslo, ble Ingrid tildelt en av de gjeveste prisene, nemlig «Wenche Foss’ Ærespris».

- Jeg er veldig stolt, det er en stor ære. Det er noe med hva slags menneske Wenche Foss var, ikke bare som kunstner, men hennes samfunnsengasjement, og kanskje spesielt opp mot mennesker med Downs syndrom, sa Ingrid til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: «Skam»-Ulrikke ler av kjærlighetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer