SANNFERDIG: - Jeg har ikke noe å skamme meg over, sier filmstjernen Agnes Kittelsen, som mener hun stadig sjeldnere lyver.  Foto: Se og Hør
SANNFERDIG: - Jeg har ikke noe å skamme meg over, sier filmstjernen Agnes Kittelsen, som mener hun stadig sjeldnere lyver. Foto: Se og HørVis mer

- Jeg lyver mindre og mindre

Men Agnes Kittelsen innrømmer at hun tyr til hvite løgner i intervjuer.

SEOGHØR.NO: Agnes Kittelsen (33) er en av Norges mest suksessrike skuespillere. Tidligere i år var hun nominert til Oscar-prisen med «Kon-Tiki» og nylig fikk hun rekordhonorar for å stille opp i en gamblingreklame.

I fjor ble hun kåret til «Årets best kledde kvinne» av Se og Hørs Motepoliti Jan Thomas (46). Nå har Miinto.no intervjuet Agnes og fått henne til å plukke ut sine sommerfavoritter i nettbutikken. Der får hun også spørsmål om når hun lyver:

- I intervjuer kanskje? Jeg lyver litt der av og til. Selv om jeg mener egentlig at sier man ja til å stille opp, så skal man gjøre det ordentlig. Jeg tror jeg lyver mindre og mindre. Det gavner meg ikke og jeg har ikke noe å skamme meg over. Jeg prøver i hvert fall å overbevise meg selv om det.

- Det er for eksempel mange som lyver til den personlige treneren, men det gavner deg jo ikke. Det er en av tingene jeg prøver å være streng på når det kommer til sønnen min også. At han heller skal si sannheten selv om det er noe han helst ikke vil si, så finner vi heller ut av det. Vi ordner det – bare si sannheten, forteller Kittelsen til Imiintoyou.

Agnes har sønnen Vetle (7) sammen med skuespillerkollegaen Endre Hellestveit (36). Paret gikk fra hverandre i 2011, etter ti år sammen.

Det er ingen tvil om at sønnen er hennes førsteprioritering. Da «Kon-Tiki» ble lansert i fjor høst droppet Kittelsen deler om promoteringen for å følge sønnen til første skoledag.

- Prioriteringen er helt klar: Den dagen er tusen ganger viktigere for meg enn det vi holder på med her. Alt er på stell. Ransel og nødvendig utstyr er kjøpt inn, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Etter to år som singel har Agnes nå fått seg kjæreste. I ukens Se og Hør avsløres det hvem den heldige mannen er. 

LES OGSÅ: Agnes i bingoreklame