Kate Beckinsale:

- Jeg lyver ikke

Har sett seg lei av anklagene.

SLÅR TILBAKE: Skuespiller Kate Beckinsale fikk folk til å måpe med dette antrekket under filmfestivalen i Cannes tidligere i mai. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB
SLÅR TILBAKE: Skuespiller Kate Beckinsale fikk folk til å måpe med dette antrekket under filmfestivalen i Cannes tidligere i mai. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Nylig var «Underworld»-skuespiller Kate Beckinsale (49) å se på den røde løperen i sørlige Frankrike, i anledning den 76. filmfestivalen i Cannes.

Iført et elegant antrekk fikk hun oppmerksomheten rettet mot seg, ikke bare fra fotografene, men også fra folk på sosiale medier.

Selv kritikerne klarte ikke å la vær å innrømme at den nesten 50 år gamle skuespilleren så slående vakker ut - men de tror ikke nødvendigvis at skjønnheten er naturlig.

Beckinsale har selv delt bilder fra den røde løperen på Instagram, og har i skrivende stund fått over 218 000 likerklikk. I kommentarfeltet tar hun imidlertid seg selv i forsvar.

49-åringen har nemlig fått nok av uriktige påstander.

Tror ikke på henne

Det er mest ros å se blant kommentarene, men flere sår tvil om at stjernens vakre utseende er naturlig.

«Vær så snill og fortell med at du har hatt et ansiktsløft, fordi det er ikke mulig å være så vakker i en alder av 50», skriver en.

Beckinsale avkrefter derimot at hun har gjort noe med ansiktet sitt.

«Ingen tråder, ingen ansiktsløft, ingen botox, ingen laser, ingen neseoperasjon, ingen fillers. Jeg har ansiktsbehandlinger med PRP for å øke kollagen og microcurrent for strammere hud og oksygentilførsel. Jeg kunne nok ha prøvd laser, men jeg er litt redd. Har ikke gjort det ennå», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer