ENGSTET SEG: Det er elleve år siden Susann Goksør Bjerkrheim ble mor for første gang. I begynnelsen engstet hun seg mye, men med tiden har erfaring fått henne til å slappe mer av. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
ENGSTET SEG: Det er elleve år siden Susann Goksør Bjerkrheim ble mor for første gang. I begynnelsen engstet hun seg mye, men med tiden har erfaring fått henne til å slappe mer av. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

- Jeg lurte på om jeg var en dårlig mamma

Det største vendepunktet i Susann Goksør Bjerkrheims liv skjedde for elleve år siden.

SEOGHØR.NO: Susann Goksør Bjerkrheim (45) tar gjerne en utfordring, enten det er på håndballbanen eller i arbeidslivet.

MED MANNEN: Susann er gift med Svein Erik Bjerkrheim. Foto: Andreas Fadum
MED MANNEN: Susann er gift med Svein Erik Bjerkrheim. Foto: Andreas Fadum Vis mer

14. november debuterer den tidligere landslagsstjernen som programleder for NRK-serien «Lenket», et underholdningsprogram der deltagerne lenkes sammen og skal løse en rekke utfordringer.

Den nye jobben markerer et nytt vendepunkt for Susann. Men det største som foreløpig har hendt henne, skjedde for elleve år siden. Da ble hun nemlig mor for første gang. To år senere ble hun tobarnsmor.

- I begynnelsen engstet jeg meg mye og lurte på om jeg var en dårlig mamma. Nå er jeg tryggere, men spørsmålet «hvordan gjør jeg dette» dukker stadig opp. Jeg har jo aldri vært mor for en 11-åring før, sier Susann til VG.

Saken fortsetter under bildet.


Nå engster hun seg ikke så mye lenger.

- Det går fint likevel. Å gå på en blemme lærer du mye mer av enn av å gjøre alt så supert og perfekt. «Slapp av, det går bra skjønner du!», forteller hun.

I fjor viste den tidligere håndballstjernen fram enda en ny side ved seg selv. Det gjorde hun da hun fikk en makeover av selveste Jan Thomas.

– Jeg føler meg veldig fin. Men jeg er ikke helt komfortabel. Det ser veldig flott ut når man poserer – men det føles skikkelig teit. Og sånn føles det når jeg går på rød løper også. Jeg liker ikke å vise meg fram, sa hun til Se og Hør.

Se video her:


LES OGSÅ: Håndballstjernen fikk hjelp av Jan Thomas