- Jeg lurte på hvordan det skulle gå

Mia Gundersen måtte kaste seg rundt da hun skulle reise til andre siden av jorda, stod midt oppi et samlivsbrudd og skulle starte blogg - med en halv dags opplæring.

ÅPENHJERTIG: Blogger Mia Gundersen har kun blogget dette året, men har utmerket seg med sine personlige innlegg. Nå er hun nominert til «Årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: www.miagundersen.no/ Privat
ÅPENHJERTIG: Blogger Mia Gundersen har kun blogget dette året, men har utmerket seg med sine personlige innlegg. Nå er hun nominert til «Årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: www.miagundersen.no/ Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var nok mange som ble overrasket da sanger, skuespiller og TV-profil Mia Gundersen (55) ved nyttårstider annonserte at hun skulle bli blogger.

Bloggingen begynte med en reise til Bali sammen med sønnen Daniel, og i løpet av 2016 har Mia skrevet en rekke innlegg om nære, personlige og tøffe temaer på bloggen.

Artistens åpenhjertige blogginnlegg har sikret henne en plass blant de nominerte til «Årets blogger» i Se og Hør, en pris som deles ut på Kjendisgallaen 6. november.

I anledning nominasjonen har Mia plukket ut sitt favorittinnlegg, som går under tittelen «Mobbing tar liv. Jeg er heldig som lever». Der forteller hun om hvordan hun ble utsatt for omfattende mobbing i oppveksten, men at hun kom seg styrket ut av det.

- Jeg ønsker å bruke hele min erfaring som voksen kvinne på å hjelpe andre som har opplevd noe av det samme. Det å være åpen og ærlig om vanskelige ting er noe vårt samfunn trenger, tror jeg, forteller Mia om blogginnlegget til Seoghør.no i dag.

Rørt av mobbe-tragedie

Mia sier at bakgrunnen for det personlige innlegget var en tragisk mobbesak som ble omtalt i media. Tobarnsmoren blir alltid svært berørt når hun hører om unge mennesker som sliter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer