INGEN KONTAKT: Ifølge Jan Thomas har han ingen kontakt med faren sin. Kjendisstylistens foreldre skilte seg da han gikk i syvende klasse.  Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no
INGEN KONTAKT: Ifølge Jan Thomas har han ingen kontakt med faren sin. Kjendisstylistens foreldre skilte seg da han gikk i syvende klasse. Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.noVis mer

- Jeg lurer på om han er ensom?

Jan Thomas har ikke kontakt med faren sin...

SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (42) og ektemannen Christopher Mørch Husby (20) drømmer i disse dager om å få egne barn, og har tidligere uttalt at de håper på å kunne adoptere.

- Det er en drøm. Kanskje en gang i fremtiden er vi så heldige. Det kommer vel ikke med storken i morgen, men kanskje neste uke, sa ekteparet til Seher.no i juli.

I et ferskt intervju med "God Kveld Norge" forteller kjendisstylisten at han tror han kommer til å bli en fantastisk pappa, til tross for at han ikke har noe kontakt med sin egen far i dag.

Jan Thomas' foreldre skilte seg da han gikk i syvende klasse, og skilsmissen skapte splittelse i den lille familien.

Nå snakker hverken kjendisstylisten eller broren med faren, som bor på østlandsområdet.

- Jeg lurer noen ganger på om han er trist. Det er jo tross alt en far, men jeg bruker ikke mye tid til å tenke på det. Jeg synes det er trist at det er så lite viktig for meg. Jeg synes det er forunderlig at jeg ikke bryr meg mer, sier han til "God kveld Norge".

Kjendisstylisten innrømmer imidlertid at han synes det er rart at ikke faren ønsker å ha kontakt med barna sine.

- Jeg lurer noen ganger på hva han tenker på. Om han er ensom. Han er jo gammel. Om han ikke ønsker å ha kontakt med barna sine. Det er jo litt opp til oss også. At vi ønsker å ha kontakt, er ikke det første vi tenker når vi våkner på morgenen heller. Det har blitt lite viktig, desverre, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Overfalt på fly