SLAKTER WERNERS OPPFØRSEL: - Han oppfører seg som en bortskjemt drittunge når han trekker seg etter to uker på grunn av røyk, sier programleder i «Robinsonekspedisjonen» , Christer Falck om Werner Solheims narrespill. Foto: TV3
SLAKTER WERNERS OPPFØRSEL: - Han oppfører seg som en bortskjemt drittunge når han trekker seg etter to uker på grunn av røyk, sier programleder i «Robinsonekspedisjonen» , Christer Falck om Werner Solheims narrespill. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg løy til TV3

- Han oppfører seg som en bortskjemt drittunge, sier Christer Falck om Robinson-stuntet som lurte alle.

Publisert
SEHER.NO: Mange seere og deltakere i «Robinson-ekspedisjonen» ble overrasket da Werner Solheim for to uker siden ble stemt ut av realityserien av sin tilsynelatende beste venn på øya, Ken Rune Berg.

Nå avslører imidlertid den 27 år gamle fiskeren at det som skjedde foran TV-kameraene kun var skuespill. Uten at TV-kameraene fikk det med seg, hadde nemlig Werner arrangert sin egen exit, fordi han var røyksugen!

- Jeg har røyket siden jeg var 11, og de siste årene har jeg røyket 20-30 sigaretter om dagen. Jeg bestemte meg egentlig for å bli med på Robinsonekspedisjonen for å slutte, men det gikk rett i dass. I løpet av kort tid ble jeg både rastløs og gretten, og klarte ikke være meg selv.

- Da det ble klart at vi skulle i øyråd, sa jeg til Ken Rune og Alita på laget mitt at jeg ville hjem, og sammen bestemte vi oss for å lure TV-folkene, sier han til Seher.no.

For å unngå Robinson-produsentenes mikrofoner, måtte konspiratørene svømme langt ut i sjøen når de skulle snakke sammen.

I intervjuer diktet de opp den ene løgnen etter den andre for å skjule at Werner ønsket å bli sendt hjem selv.

- Jeg var lettet da jeg gikk ut, selv om jeg løy til TV3. Da jeg kom ut, røyket jeg en pakke sigaretter på tre timer, sier han.

Lagkameraten Ken Rune Berg (35) er overrasket over at de klarte å gjennomføre narrespillet.

- Jeg tror TV-folkene hadde en mistanke, og det ble vanskeligere å holde orden på hva man hadde sagt. For meg var det kjipt å sende Werner hjem, men da han ba om det selv, så innrømmer jeg at jeg tenkte på min egen sjanse til å bli lenger.

- Det har imidlertid vært tungt å skjule sannheten, og jeg er glad for at den er ute. Jeg fikk mange negative meldinger på Facebook etter at Werner måtte reise. Men jeg hadde jo aldri stemt på min gode venn om han ikke hadde bedt om det selv, sier han til Seher.no.

Konspiratørene møter imidlertid liten sympati fra Robinson-programleder Christer Falck (41).

- Jeg synes han oppfører seg som en bortskjemt drittunge, når han ber om å bli sendt hjem etter to uker uten røyk. Werner var en stjernedeltaker i mine øyne, en sekser. Men etter at jeg fikk vite dette, har han sunket til en treer, sier han til Seher.no.


Falck sier det er vanskelig for produksjonen å gardere seg fullstendig mot lureri fra deltakerne.

- Robinson er mye tøffere enn folk tror, men store, sterke Werner burde klart seg lengre. Han svekket jo også laget sitt ved at han dro.

- Tenk også på hvor mange tusen som brenner etter å delta i «Robinson», men som ikke blir valgt ut. Så reiser en av deltakerne hjem frivillig etter to uker på grunn av røyk.

Etter at de fikk vite om lureriet, bestemte imidlertid TV3 seg for ikke å gjøre om på produksjonen som allerede var filmet.

Werner innrømmer at han har dårlig samvittighet for å ha svekket laget, noe som førte til at Arvid Ari Mallaug (25)  måtte forlate øya søndag. Likevel angrer han ikke på avgjørelsen.

- Å dra på «Robinsonekspedisjonen» for å stumpe røyken for godt anbefaler jeg ingen. Noe sånt gjør jeg ikke igjen. Nå har jeg ingen planer om å slutte med røyke før jeg ligger i grava, sier han og ler til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl 20.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg blir ofte dømt på grunn av utseendet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer