- Jeg løy for å gi henne et håp

Tiden etter den tårevåte Paradise-exiten ble tung for Dennis.

NÆRE VENNER: Dennis Poppe Thorsen har hatt hyppig kontakt etter at de kom hjem til Norge. - Kristin er en fantastisk jente, men foreløpig vil vi ikke kalle oss kjærester, sier Dennis til Seoghør.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
NÆRE VENNER: Dennis Poppe Thorsen har hatt hyppig kontakt etter at de kom hjem til Norge. - Kristin er en fantastisk jente, men foreløpig vil vi ikke kalle oss kjærester, sier Dennis til Seoghør.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Verken Dennis Poppe Thorsen (20)  eller hans romvenninne Kristin E. Gjelsvik (25) klarte å holde tårene tilbake da førstnevnte ble tvunget til å forlate TV3s realityseremoni torsdag.

Til tross for et iherdig forsøk fra «Miss Paradise»-vinneren Kristins side til å få noen av de andre jentene til å redde sin nære venn - fordi hun selv var bundet til nykommeren Mads Larsen, ble Dennis vraket da han forsøkte å stille seg bak realitykollegaen Christina Johannessen.

Løy for romvenninnen
Til Seoghør.no sier Dennis at han i virkeligheten var innstilt på at han kom til å ryke, da han ble skilt fra Kristin - som han tidligere har kalt sin «drømmedame» - tidligere i uka.

- Jeg så hva som kom til å skje, men valgte å si noe annet til Kristin. Jeg løy til henne, for å gi henne et håp. Hadde jeg sagt hva jeg virkelig mente, hadde hun blitt knust og jeg ville ikke ødelegge den tiden vi hadde igjen sammen.

Tunge timer etter exiten
Timene etter at han kom ut fra reality-hotellet var tunge å takle for Dennis, som innrømmer at savnet etter Kristin var stort.

- Det var rart å være fra hverandre. Men jeg visste jo at jeg ville se henne igjen.

I dag har paret hyppig kontakt, selv om de foreløpig ikke vil kalle seg kjærester.

- Jeg har vært en uke hos Kristin i Oslo nå. Det er veldig koselig. Og hun har flere ganger vært og besøkt meg i Stavanger.

- Jeg husker godt første gangen jeg møtte henne i Norge etter at TV-innspillingen var ferdig. Det var så deilig å kjenne lukten av henne igjen. Hun er en fantastisk jente, sier han til Seoghør.no.

- For gode venner
Dennis - som tidligere i uken ba om unnskyldning for å ha spyttet på Paradise-kollegaen Miguel Kristiansen - tror produsentene ønsket å få vekk en av guttene som hadde vært med siden starten, fordi de syntes stemningen mellom dem var altfor vennskapelig.

Flere deltagere har tidligere sagt til Seoghør.no at de ble bedt om å lage mer drama av produsentene, og Dennis tror han kan ha blitt et offer for dette ønsket.

- Tonen mellom de som var med fra starten var jo så bra, særlig Andreas og Camilla og Kristin og meg. Når de freder de to nykommerne, er det klart at de vil ha ut en av oss gutta for å endre på det.

- Jeg tror ikke jeg kunne gjort noe annet for å overleve. Jeg følte jeg hadde full kontroll, helt til de endret på reglene på denne måten. Men jeg hadde det gøy så lenge det varte.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Paradise-guttene klinte til på premierefest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer