<strong>IKKE SAMMEN:</strong> Skuespilleren ble koblet til Mark Sanchez, men hevder de kun er venner. Foto: All Over Press
IKKE SAMMEN: Skuespilleren ble koblet til Mark Sanchez, men hevder de kun er venner. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg lover, jeg dater ham ikke

Hayden Panettiere slår tilbake mot kjæresteryktene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke mange dager siden forholdet mellom skuespilleren Hayden Panettiere (21) og bokseren Wladimir Klitschko tok slutt. Men kort tid etter bruddet ble hun koblet til den amerikanske fotballspilleren Mark Sanchez.

Panettiere og Sanchez ble observert sammen ved flere anledninger, noe som fikk Hollywood-pressen til å spekulere heftig i om det var noe på gang.

Nå slår 21-åringen tilbake mot ryktene.

- Jeg lover, jeg dater ham ikke i det hele tatt. Helt ærlig så er jeg en stor fan av laget hans, og vi ble gode venner, sier hun til Us Magazine.

Den tidligere «Heroes»-skuespilleren begynner å bli lei av å bli koblet til alle mennene hun blir sett sammen med.

- Hver eneste person jeg står ved siden av i denne industrien er en fyr som jeg kommer til å bli koblet til. Sånn er det bare. Når det er et langdistansevennskap, blir det noen ganger frustrerende. Man vil ikke kaste bensin på bålet, men man vil ikke slutte med å leve livet sitt heller.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå er hun blitt singel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer