BLE SKREMT: Emma Watson innrømmer at hun lot som hun var kjedelig for å unngå oppmerksomhet fra pressen.  Foto: NTB scanpix
BLE SKREMT: Emma Watson innrømmer at hun lot som hun var kjedelig for å unngå oppmerksomhet fra pressen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg lot som jeg var en kjedelig person

Nå avslører Emma Watson hva som egentlig skjedde med henne etter at hun slo igjennom i «Harry Potter»-filmene.

Publisert

SEOGHØR.NO: Emma Watson (25) slo gjennom som skuespller kun 11 år gammel, da hun i 2001 spilte rollen som Hermine Grang i den første av de populære «Harry Potter»-filmene. 

I år er det altså 15 år siden den første av de åtte «Harry Potter»-filmene kom ut. I et nytt intervju med Porter Magazine åpner den vakre 25-åringen seg om presset hun følte som verdenskjent barnestjerne. 

- Folk forventet for mye av meg i forhold til hvor ung jeg var. Jeg følte meg ekstremt usikker, for jeg ikke hadde funnet ut av hvem jeg var ennå, innrømmer hun til bladet, ifølge Daily Mail. 

Den britiske skuespilleren var kun ti år gammel da filmrollene sto i kø etter henne. Suksessen skremte imidlertid vettet av henne, og hun røper at hun etter hvert ble misunnelig på venninnene som kunne leve et liv utenfor rampelyset. 

- Vennene mine visste allerede hva de likte og hvem de var. Jeg visste ingenting! Jeg ble livredd for all interessen rundt meg, innrømmer hun. 

Saken fortsetter under bildet

BLE KJENT: Emma Watson spiller Hermine i de populære Harry Potter-filmene. Her sammen med motspillerne Rupeert Grint og Daniel Radcliffe.  Foto: NTB scanpix
BLE KJENT: Emma Watson spiller Hermine i de populære Harry Potter-filmene. Her sammen med motspillerne Rupeert Grint og Daniel Radcliffe. Foto: NTB scanpix Vis mer

Viktig avgjørelse

I 2009 startet Emma som student ved Brown University i Rhode Island i USA. Til Porter Magazine forteller hun at det var et stort vendepunkt i livet hennes.

TRYGG PÅ SEG SELV: Først 15 år etter skuespillersuksessen startet for Watson, føler hun seg endelig selvsikker.  Foto: NTB scanpix
TRYGG PÅ SEG SELV: Først 15 år etter skuespillersuksessen startet for Watson, føler hun seg endelig selvsikker. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Til tider følte jeg meg ensom. Jeg flyttet fra én side av verden til en annen. Jeg hadde ingen der, men jeg er så glad for at jeg gjorde det. Det er det beste som kunne skjedd meg, slår hun fast. 

Lot som hun var kjedelig

Etter å ha spilt uskyldige Hermine i åtte filmer, takket Hermine ja til å utforske andre type filmroller. I filmen «Regression» fra 2015, viste hun seg toppløs for første gang på lerretet.

- Jeg brukte mesteparten av livet mitt på å overbevise alle om at jeg var en kjedelig person, slik at pressen ikke skulle være interessert i meg. Jeg trengte tid alene, sier hun og fortsetter:

- Nå som jeg er 25 år føler jeg meg endelig komfortabel med meg selv.

I 2014 ble Watson kåret til årets kjendisfeminist av stiftelsen «Ms. Foundation for Woman», etter hun holdt en tale om feminisme og seksuell likhet da hun gjestet FNs hovedkvarter i New York.

Der snakket 25-åringen blant annet til sangstjernen Beyoncé og skuespiller Meryl Streep. 

LES OGSÅ: Vil gjøre datteren til popstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer