Vanessa Rudjord:

- Jeg lot som at jeg var uinteressert

Forteller den sanne historien om hvordan hun møtte kjæresten.

VAR REDD FOR Å BLI AVVIST: Vanessa Rudjord forteller hennes versjon av det første møtet med hennes nåværende kjæreste Jonas Forsang Moksnes. Foto: NTB Scanpix
VAR REDD FOR Å BLI AVVIST: Vanessa Rudjord forteller hennes versjon av det første møtet med hennes nåværende kjæreste Jonas Forsang Moksnes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og tidligere «Costume»-redaktør Vanessa Rudjord (42) er samboer med Jonas Forsang Moksnes (37), og kunne i 2016 glede seg over å få sitt første barn sammen, sønnen Harley.

Vanessa har datteren Luca (10) fra et tidligere ekteskap med Runar Vatne (42).

Rudjord har også sin egen podcast sammen med bestevenninnen Synnøve Skarbø (47), under navnet «Synnøve og Vanessas podcast», som startet opp i april i fjor.

Under onsdagens episode av podcasten delte 42-åringen historien om hvordan hun og kjæresten Jonas møttes for første gang. En historie hun hevder at selv ikke kjæresten kjenner til.

Vanessa forteller i podcasten at hun ikke er særlig glad i å bli stilt spørsmål om hvordan paret møttes, fordi det ikke er en spesielt romantisk historie.

Nå har hun tilsynelatende endret mening, og mener at det er på tide at alle får høre hennes versjon av hvordan duoen møttes.

Saken fortsetter nedenfor.

GODE VENNINNER: Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø lager podcast sammen, hvor de snakker om alt og ingenting. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNINNER: Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø lager podcast sammen, hvor de snakker om alt og ingenting. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen romantisk historie

Ifølge Vanessa er det to forskjellige historier, og den ene historien er den paret har fortalt i alle år, og som hun bare har spilt med på.

I hennes versjon møttes paret for første gang etter skilsmissen med komiker Thomas Giertsen (47).

42-åringen hadde nettopp flyttet til Grünerløkka, og festet ofte sammen med venninnen og skuespiller Pia Tjelta (41) og en guttegjeng. Jonas var en rapper på den tiden, under navnet Apollo, og var en del av samme guttegjeng.

I podcasten forteller hun at hun hadde aldri møtt Jonas før, men en kveld satt hun sammen med en stor gjeng på Delicatessen, og da stakk Jonas innom for å hilse på.

- Han hadde capsen bak fram og hadde «baggy» jeans, og var den peneste jeg hadde sett i hele mitt liv, forteller Vanessa til Synnøve, i podcasten.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Godt nyttår✨🍾💕

A post shared by Vanessa Rudjord (@vanessarudjord) on

Jonas satte seg ved siden av Vanessa, og den kvelden glemmer hun aldri, men like etter møtte hun Runar Vatne, og de holdt sammen i fem år før de skilte seg.

Skjulte følelsene sine

Da fikk hun høre at Jonas hadde blitt singel, og valgte å spørre om han kunne tenke seg å dele ut en pris under «Costume Awards», noe han takket ja til.

- Da jeg skulle samle alle prisutdelerne ble jeg helt slått i bakken, fordi han hadde ikke capsen bak fram lenger, den hadde han byttet ut med en Elvis-sleik og han var enda kjekkere enn jeg husket, forteller hun i podcasten.

Ifølge Vanessa var Jonas kun opptatt av å flørte med alle de andre utenom henne, men hun klarte ikke å glemme ham etter den kvelden.

Hun så for seg at han bodde på Grünerløkka, og begynte å sykle dit for å sitte på en café i håp om at han skulle gå forbi. Men det skjedde aldri.

Saken fortsetter nedenfor.

FØRSTE BILDET SAMMEN: Vanessa og samboeren Jonas på vei hjem fra en fest på Kustnerens Hus i regi av kronprins Haakon og Mette Marit i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FØRSTE BILDET SAMMEN: Vanessa og samboeren Jonas på vei hjem fra en fest på Kustnerens Hus i regi av kronprins Haakon og Mette Marit i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Det var først etter hagefesten til bokforlaget Aschehoug at de to begynte å være sammen, og Vanessa ble kjærlighetsrådgiver for Jonas.

- Jeg spilte hun kule venninna som lo av alle damene han hadde tatt med seg hjem dagen før og ga råd. Jeg spilte helt uinteressert og lot som at jeg ikke likte ham, fordi jeg var så redd for å bli avvist.

Vanessa ga Jonas råd om kjærlighet, og håpet på at han skulle legge merke til henne. Hun forteller at det var først etter at Jonas fikk kjærlighetssorg over en dame han hadde datet, at de kom nærmere hverandre og etterhvert ble et par.

Skilsmissemamma

42-åringen driver som tidligere nevnt sin egen blogg, og har tidligere fått mye oppmerksomhet for sitt åpenhjertige blogginnlegg om barnefordeling.

I 2015 publiserte hun et innlegg med tittelen «Skilsmissemamma». På bloggen beskrev hun hvordan hun først kjempet for å få omsorgen for datteren da hun ble skilt, men at hun i dag er glad for at det endte med en delt ordning.

I etterkant av dette fortalte Vanessa til Se og Hør at hun hadde mottatt mange rørende tilbakemeldinger.

42-åringen fortalte den gang at hun var livredd for reaksjonene og at tilbakemeldingene begynte å renne inn utover dagen.

- Jeg fikk mail fra fedre og mødre i samme situasjon, men også rørende mailer fra foreldre som hadde valgt å bli i dårlige forhold for de ikke kunne se for seg å dele barna, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Jeg ble dypt forelsket ved første møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer