STERKERE BÅND: David Duchovny er evig takknemlig for alle problemene. Nå er forholdet til kona Tea Leoni sterkere enn noensinne. Foto: All Over Press
STERKERE BÅND: David Duchovny er evig takknemlig for alle problemene. Nå er forholdet til kona Tea Leoni sterkere enn noensinne. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg løp rundt som en gal

Skuespilleren gjorde alt han kunne for at lærerinnen skulle klå...

SEHER.NO:  "X-files"- skuespilleren David Duchovny -som i fjor ble behandlet for sin sexavhengighet- Innrømmer nå enda en mørk hemmelighet..

Ifølge Femalefirst hevder David at han hadde sin første erotiske opplevelse som 6-åring da han forelsket seg i førskolelæreren.

- Jeg løp alltid rundt som en gal slik at hun skulle fange meg, og ta på meg, sa han til den tyske TV-kanalen Tele 5.

David tror at hans seksuelle appetitt vokste seg til ekstreme høyder på grunn av at sex var som en flukt for ham.

- Sex for meg, betyr at jeg glemmer meg selv. Det er kun det ene øyeblikket. Jeg har hørt at det å stå på ski er enda bedre enn sex, og det er godt muilig. Men jeg er ikke en som står på ski, sier han.

Men 49-åringen er klar over at hans sexavhengighet nesten ødela hans ekteskap til kona, Tea Leoni.

- Min familie og jeg har hatt et veldig tungt år. I dag er jeg lykkeligere enn noensinne. Jeg er til syvende og sist evig takknemlig for alle problemene. Min kone og jeg har gått igjennom dette sammen, og nå er vi enda sterkere, sier han.
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES MER: Benekter affære med Duchovny sin kone