- Jeg løp naken på hotellet

Popikonets eksentriske kostymer medfører litt av hvert.

ORIGINAL: Popstjernen Lady Gaga er blitt verdensberømt for sine uavnlige kles- og sminkevalg, samt sine spennende musikkvideoer. Her danser hun lettkledd i videoen til «Born This Way» - som Katy Perry nå beskyldes for å ha «kopiert» med sin nye «E Foto: Stella  Pictures
ORIGINAL: Popstjernen Lady Gaga er blitt verdensberømt for sine uavnlige kles- og sminkevalg, samt sine spennende musikkvideoer. Her danser hun lettkledd i videoen til «Born This Way» - som Katy Perry nå beskyldes for å ha «kopiert» med sin nye «E Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den verdenskjente popstjernen Lady Gaga (25) har trollbundet en hel musikkverden med sine åpenhjertige uttalelser, forrykende sceneshow, kreative videoer - og eksentriske kostymer.

25-åringen liker å utfordre motebildet både på og av scenen, og observeres gjerne i kondominspirerte antrekk, på gata uten topp eller bukse og med overjordisk utseende sko.

Men popikonets spesielle klesstil medfører noen spesielle krav. Når hun er ute og reiser trenger nemlig hennes omfattende garderobe et helt eget hotellrom! Noe som kanskje høres litt upraktisk ut? Lady Gaga, som ankom Grammy-utdelingen i en slags kunstig livmor, tar selvfølgelig slike utfordringer på strak arm.

- Etter bursdagen våknet jeg alene på hotellrommet, var nalen og hadde ingen klær på rommet. Jeg måtte løpe over gangen, fordi jeg alltid har klærne mine i et separat rom, avslører hun overfor VG.

Den symaptiske og sære artisten fylte 25 år mandag 28. mars. Bursdagen ble markert med konsert i Los Angeles, Twitter-rekord - og altså påfølgende nakenløping...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig sunn og lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer