<strong>SLUTT:</strong> I vår avslørte stjerneparet Channing Tatum og Jenna Dewan at de skulle gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I vår avslørte stjerneparet Channing Tatum og Jenna Dewan at de skulle gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jenna Dewan:

- Jeg løp ikke fra følelsene mine

Innrømmer at hun har hatt sine tunge stunder etter bruddet.

Publisert
Sist oppdatert

I april kom Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (38) og kona Jenna Dewan (38) med nyheten om at de skulle skilles.

Paret hadde vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på fem.

Bruddet kom som et sjokk på mange.

Duoen har nemlig ved flere anledninger blitt omtalt som «det perfekte paret», og har til stadighet vært svært offentlige med kjærlighetserklæringer til hverandre.

Mye har skjedd i løpet av de siste månedene for både Jenna og Channing. De har nemlig kommet til enighet på alle punkter og søkt om endelig skilsmisse, i tillegg har de begge funnet lykken på nytt.

Lot seg selv sørge

Selv om de to utad har virket sterke etter bruddet og klart å beholde vennskapet oppi det hele, innrømmer den vakre brunetten nå at hun har hatt sine tunge stunder.

- Folk spør meg: «Hvordan kom du deg gjennom dette?» Og jeg løp ikke fra følelsene mine. Jeg lot meg selv gråte. Jeg lot meg selv sørge. Dette er en av de situasjonene hvor jeg vil se lyset. Morgendagen kommer, forteller hun til Cosmopolitan.

Saken fortsetter nedenfor.

Jenna og Channing møttes og forelsket seg i 2005 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». Tre år senere giftet de seg i Malibu i Los Angeles.

Mange fans har i det lengste håpet at de to skulle finne tilbake til hverandre, og det har 38-åringen ikke vanskelig for å forstå.

- Jeg er selvfølgelig veldig oppmerksom på at folk kjenner meg, de kjenner Channing, og de kjenner oss sammen. Vi var lenge et elsket par, sier hun til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

Nye kjærester

I slutten av oktober ble det kjent at filmstjernen hadde begynt å date skuespilleren Steve Kazee (43), og til Cosmopolitan åpner hun seg om fremtiden.

- Jeg har fremdeles tro på kjærligheten, men jeg tror også at det hele starter med å grave dypt og å lære hvordan man kan elske seg selv. Deretter tror jeg at man på en eller annen måte tiltrekker seg den riktige partneren. Jeg tror at folk som er ment å være sammen, finner hverandre.

Da Jenna fylte 38 år mandag hedret Kazee henne på Instagram med denne posten:

- Gratulerer med dagen, Jenna. På en eller annen måte føles det som om det er min bursdag om igjen og om igjen fordi jeg har fått gaven av å se deg hver dag.

Channing Tatum har på sin side funnet lykken med sanger og låtskriver Jessie J (30), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter.

Fra «Paradise Hotel» 2017 Vis mer Vis mer

Tatum har den siste tiden blitt observert på flere av konsertene hennes, og sist måned bekreftet han mer eller mindre romansen selv for sine over 17 millioner følgere på Instagram.

Da delte nemlig skuespilleren en hyllest til Jessie J etter at hun under en konsert i London avslørte for publikum at hun ikke kan få barn.

- Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrøt han.

LES OGSÅ: - Det har ikke alltid vært like lett å holde sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer