DRITNERVØS: Mona innrømmer at hun er "dritnervøs" foran mandagens premiere på "Rhythm".  Foto: Seher.no/Anders Myhren
DRITNERVØS: Mona innrømmer at hun er "dritnervøs" foran mandagens premiere på "Rhythm". Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Jeg lo veldig da de ringte

"Rhythm"-aktuelle danse-Mona trodde ikke sine egne ører...

SEHER.NO: 18 år gamle Mona Jeanette Berntsen ble rikskjendis da hun vant den prestisjetunge dansekonkurransen "So You Think You Can Dance Scandinavia" i mai i år.

Se videointervju med Mona lenger ned!

Og nå er den unge hip hop-stjernen aktuell med storsatsingen "Rhythm", som har premiere på Chat Noir i Oslo mandag kveld.

"Rhythm" er en danseoppsetning i regi av danseprofilene Therese Cleve, Mats Brattlie, Fredrik Boerenstam og Asmund Grinaker, og i tillegg til Mona står flere av TV 2s "Skal vi danse"-stjerner på scenen.

- Helt vanvittig
Men for "hip hop-Mona", som hun kaller seg, var det et lite sjokk å bli spurt om å være med i en "ballroom"-oppsetning.

- Jeg lo veldig da Fredrik ringte og spurte om jeg ville være med på dette. Han ringte og sa "vil du være med på Rhythm?", og jeg visste jo veldig godt hva det var og har hørt masse om det, men jeg bare "du vet at du snakker med "hip hop-Mona" nå?", ler dansestjernen til Seher.no, og legger til:

- Så var de positive til å ha meg med likevel da. Men da sa jeg at jeg også ville gjøre ballroom, for jeg ville ikke være med og bare gjøre hip hop. Men så viste det seg at det var det han mente at jeg skulle gjøre. Så det er helt vanvittig at jeg får være med på det her.

Ifølge Mona er det likevel ikke selve dansingen som har vært den største utfordringen med "Rhythm"...

- Åh herregud, jeg er kjempenervøs for å stå på hæler foran hele landet. Det er ikke akkurat det jeg er vant til, forteller hun.

Lærer av de beste
Etter seieren i "So You Think You Can Dance" tidligere i år, har det nærmest haglet inn med tilbud til den søte Oslo-jenta, som har opptrådd med Oslo Danse Ensemble, Dida Dansekompani og nå "Rhythm".  

Og selv om hun hevder å være"dritnervøs" foran mandagens premiere, innrømmer Mona at alt hun har fått oppleve etter realityseieren, har vært helt fantastisk.

- Det har vært helt amazing. For meg var det jo ikke selve vinnertingen som var så stort, jeg har liksom ikke skjønt det helt enda, og det har gått mange måneder. Jeg er litt treig, humrer hun, og legger til:

- Det var hele prosessen, hele konkurransen som jeg sitter igjen med fortsatt. Jeg har vært veldig heldig og fått jobbet masse. Dette er min tredje produksjon bare siden sommeren. Så det er veldig veldig spennende. Jeg lærer jo av de beste.

"Rhythm" har premiere på Chat Noir i Oslo mandag 17. november.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Morsommere enn Skal vi danse!

Se videointervju med Mona nedenfor:

[obj:media:7092]