FESTLIG FØDSEL: Holly Madison sier til InTouch at hun faktisk lo mens hun fødte datteren Rainbow Aurora for et par uker siden. Her er hun avbildet med et annet barn før fødselen. Foto: All Over Press
FESTLIG FØDSEL: Holly Madison sier til InTouch at hun faktisk lo mens hun fødte datteren Rainbow Aurora for et par uker siden. Her er hun avbildet med et annet barn før fødselen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg lo mens jeg fødte

TV-stjernen sier hun knapt kjente noen smerter da hun ble mamma for første gang.

SEOGHØR.NO: Tidligere Playboy-modell og TV-stjerne Holly Madison (34) - kjent fra TV3-serien «Playboypikene» - ble mamma for første gang for et par uker siden.  

Nå viser hun frem datteren med det spesielle navnet Rainbow Aurora for første gang, i magasinet InTouch, etter å ha delt bilder av babymagen med fansen under graviditeten.

I intervjuet med bladet forteller den nybakte moren om fødselen - i ordelag som neppe alle mødre vil kjenne seg igjen i.

- Selv fødselen var lett, jeg lo faktisk mens jeg presset! Jeg fikk en epidural (bedøvelse, journ.anmrk.), så det var moro. Hun gjorde det lett for meg, forteller 34-åringen entusiastisk. 

«Holly's World»-stjernen er ekstatisk over å ha fått datteren, som hun har med kjæresten Pasquale Rotella, inn i livet sitt.

- Bare det å holde henne er så gøy. Som alle babyer har hun sine øyeblikk. Men jeg har så mye ærefrykt for henne at jeg til og med synes skrikene hennes er søte, sier hun til InTouch.

Og på tross av søvnløse netter og andre utfordringer som følger med foreldrerollen, er hun og kjæresten allerede i gang med å planlegge familieforøkelse.

- Vi vil at Rainbow skal ha masse brødre og søstre. Jeg hadde elsket å ha seks barn!, uttaler Madison begeistret.
 
LES OGSÅ: Begraver stridsøksen for datterens skyld