INNRØMMER BLØFF: - Sacha ringte meg da vi var i Europa, og fortalte at han hadde en idé til noe han betegnet som fantastisk under MTV Movie Awards, forteller Eminem. Foto: All Over Press
INNRØMMER BLØFF: - Sacha ringte meg da vi var i Europa, og fortalte at han hadde en idé til noe han betegnet som fantastisk under MTV Movie Awards, forteller Eminem. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg lo i flere timer

Eminem innrømmer at det hele var en gedigen bløff.

SEHER.NO: Det var under søndagens MTV Movie Awards at Sacha Baron Cohen (37) skapte furore - som vanlig.

Komikeren og skuespilleren kom utkledd som sitt nyeste alterego, den østerrikske motejournalisten Bruno, for å dele ut pris. Og mens publikum satt og kikket mot scenen og ventet på at han skulle komme, dalte plutselig Sacha ned fra taket utkledd som Ikaros med hvite vinger.

Så fikk han tilsynelatende problemer med kablene som holdt ham fast, og falt ukontrollert ned i publikum. Han landet opp ned rett i fanget på rapperen Eminem (36), hvorpå rapperen ropte forbannet og forlot lokalet.

I ettertid er det blitt diskutert rundt omkring på nettet hvorvidt episoden av avtalt spill eller et rent tilfelle. Nå bekrefter rapperen at han var en del av spøken.

- Sacha ringte meg da vi var i Europa, og fortalte at han hadde en idé til noe han betegnet som fantastisk under MTV Movie Awards. Selv er jeg en stor fan av det han gjør, derfor takket jeg ja til å være en del av spøken, forteller Eminem til Rap Radar.

Men ikke nok med det: Sacha og Eminem hadde til og med øvd på stuntet.

- Jeg er overlykkelig over at det ble bedre enn da vi øvde på det. Det fikk så mange mennesker til å gå helt amok, forteller den 36 år gamle superstjernen, som innrømmer at raseriet hans da han forsvant ut av lokalet også var rent skuespill.

- Etterpå dro jeg tilbake til hotellet og lo helt ukontrollert i omtrent tre timer. Spesielt etter at jeg så det på TV, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nytt catwalk-sjokk fra Bruno

Se Bruno lande midt i fjeset på Eminem i videoen under: