- Jeg lo godt da jeg så det

Tone Damli klarte ikke å holde latteren tilbake, da hun oppdaget ryktene om sin nye samboer.

TAR SAMBOERRYKTENE MED ET SMIL: Tone Damli sier til Seoghør.no at hun tar ryktene om at hun skal bli samboer med duettpartneren Eric Saade med et smil. Foto: NTB scanpix/ Håkon Mosvold
TAR SAMBOERRYKTENE MED ET SMIL: Tone Damli sier til Seoghør.no at hun tar ryktene om at hun skal bli samboer med duettpartneren Eric Saade med et smil. Foto: NTB scanpix/ Håkon Mosvold Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Tone Damli (24) nølte ikke med å slå tilbake via Twitter, da et svensk ukeblad tirsdag meldte at hun planla å bli samboer med sin svenske duettpartner Eric Saade.

På en fest i regi av plateselskapet Sony onsdag, sier Tone til Seoghør.no med et stort smil.

- Se og Hør Sverige vet mer om denne saken enn meg. Jeg lo godt da jeg så det.

Tone hevder hun ikke planlegger å bruke mer tid og energi på samboerryktet, som også hennes virkelige kjæreste Aksel Hennie spøkte om på sin Twitter-side:

Faen Og jeg som bare trodde dama mi skulle til Ibiza for å spille inn musikkvideo... #singel @tonedamli @ericsaademusic», skriver han.

- Jeg tenker bare at jeg skal smile og være glad jeg, sier Tone - som har spilt inn låten «Imagine» med Saade, til Seoghør.no.

Både Tone Damli og Eric Saade skal etter planen begge delta på årets show fra VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i Norge, den 29. juni.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slo tilbake mot samboerryktene på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer