- Jeg likte ikke formene mine

Jennifer Lopez syntes ikke hun var tynn nok, fordi hun hadde kurver.

FLOTT: Jennifer Lopez innrømmer at hun ikke alltid har hatt høy selvtillit.  Foto: Rex Features
FLOTT: Jennifer Lopez innrømmer at hun ikke alltid har hatt høy selvtillit. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Poplegende Jennifer Lopez (46) er akkurat ferdig med sitt storslåtte Las Vegas-show, som startet i januar.

46-åringen er kjent for sin veltrente og yppige kropp, men avslører til DARE Magazine at hun ikke alltid har likt sitt eget utseende.

- Det er vanskelig å ikke sammeligne seg med andre, og jeg har definitivt gjort det selv. Jeg husker jeg tenkte at jeg ikke var tynn nok, fordi jeg hadde kurver, sier hun til bladet ifølge deres nettside.

- Men jeg har lært at det å være sunn og føle seg bra, handler ikke om å ha en spesiell kroppstype. Det er veldig individuelt. Det å føle seg vakker er en holdning og vi bør alle prøve å fokusere på det vi liker ved oss selv uansett hvordan andre ser ut.

Saken fortsetter under bildet.

TOPPFORM: Jennifer Lopez har jevnlig holdt et forrykende show i Las Vegas, siden januar.  Foto: Rex Features
TOPPFORM: Jennifer Lopez har jevnlig holdt et forrykende show i Las Vegas, siden januar. Foto: Rex Features Vis mer

- Hun ser ut som hun er 30 år

Artisten har tvillingene Max og Emme (8) fra ekteskapet med sangeren Marc Anthony (47). Tvillingmoren har aldri lagt skjul på at hun er opptatt av en sunn livsstil og rent kosthold, og at hun jobber hardt for å se bra ut.

Og hennes harde innsats på treningssenteret har tydelig gitt resultater.

Da tobarnsmoren dukket opp på en bassengfest på The Cromwell Hotel i Las Vegas i mai, var hun ikledd en liten trekantbikini og hvite shorts som viste frem hennes stramme og veltrente fysikk.

- Tenk å se slik ut etter en tvillingfødsel. Og i tillegg til alderen hennes. Hun ser fantastisk ut, skrev en leser som kalte seg «AnnaRocks2» under Daily Mails artikkel om bildene. 

- Hun ser virkelig lykkelig ut. Men hvem ville vel ikke vært det når man ser slik ut. J. Lo ser nydelig ut, skrev leseren «Anastasia5» i kommentarfeltet. 

FESTGLAD: Jennifer Lopez viste frem sine dansetalenter ved bassengkanten. Hun hadde på seg en kort shorts, en liten bikinitopp og hadde perfekt lagt sminke.  Foto: SipaUSA
FESTGLAD: Jennifer Lopez viste frem sine dansetalenter ved bassengkanten. Hun hadde på seg en kort shorts, en liten bikinitopp og hadde perfekt lagt sminke. Foto: SipaUSA Vis mer

- Det ser ut som hun er 30 år. Helt utrolig, skrev en leser som kalte seg «smariel». 

LES OGSÅ: Kan tjene millioner på sitt ufødte barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer