- Jeg likte ikke Bieber-sammenligningen

Men «Idol »-dommerne hyllet Eirik Balhald Brun-Svendsen.

IMPONERTE: Tredje semifinale av «Idol» åpnet med at Eirik Balhald Brun-Svendsen fra Verdal imponerte dommerne med sin versjon av Adeles låt «Set Fire To The Rain» fredag kveld. Foto: Stella Pictures
IMPONERTE: Tredje semifinale av «Idol» åpnet med at Eirik Balhald Brun-Svendsen fra Verdal imponerte dommerne med sin versjon av Adeles låt «Set Fire To The Rain» fredag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se Eiriks reaksjon i video nederst i saken!


SEHER.NO: Fredag kveld var det klart for den tredje semifinalen i høstens sesong av TV2-programmet «Idol». Og allerede ved første strofe begynte den musikalske festen.

Eirik Balhald Brun-Svendsen fra Verdal var førstemann ut på scenen, og han trollbandt hele dommerpanelet med sin versjon av Adele-låta «Set Fire To The Rain».

Den sympatiske 18-åringen har hittil vært blant de mer anonyme deltagerne, men fredag regnet lovordene over Eirik.

- Du synger helt fantastisk. Dette er noe av det beste jeg har hørt i semifinalene så langt, utbrøt Marion Ravn.

Meddommer Bertine Zetlitz skrøt også av 18-åringens låtvalg, mens tidligere Turboneger-vokalist Hans-Erik Dyvik Husby ikke hadde så mye å si:

- Jeg er målløs, kom det fra det erfarne musikeren.

Den nybakte pappaen Gunnar «Greve» Pettersen var derimot ikke målløs, og sammenlignet like gjerne Eirik med en av verdens største unge superstjerner på artisthimmelen.

- Du ser ut som Justin Bieber senior, så du kommer sikkert til å sjarmere mange av jentene på 16 år, påpekte han.

Selv var 18-åringen overveldet over de flotte tilbakemeldingene fra dommerne, med ett unntak.

- Jeg likte egentlig ikke den Justin Bieber-kommentaren, men han er i det minste en etablert artist. Så jeg får bare ta det med meg, sier Eirik til Seher.no.

Den kjekke verdølingen påpeker videre at han allerede har kjæreste, så han kommer neppe til å sjekke opp noen av de 16-åringene som «Greven» siktet til.

- Jeg vil ta med meg denne opplevelsen resten av livet, det er jo helt fantastisk, understreker han videre overfor Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå er alt opp til Anders  [obj:media:10134]