OPPGITT: Peter André er tydeligvis oppgitt over ekskonas oppførstel. Mens Jordan nyter solen i Spania med sin nye flamme, passer han barna. Foto: All Over Press
OPPGITT: Peter André er tydeligvis oppgitt over ekskonas oppførstel. Mens Jordan nyter solen i Spania med sin nye flamme, passer han barna. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg likte aldri Jordan

Peter André slenger dritt mens ekskona ferierer med ny kjæreste.

SEHER.NO: I mai ble det kjent at glamourmodellen Jordan, eller Katie Price (31) som hun egentlig heter, og ektemannen Peter André (36) hadde valgt å gå fra hverandre.

I etterkant har det kommet frem at det var musikeren Peter André som gikk fra Jordan, og nå innrømmer han at han egentlig aldri likte kona.

- Jeg har aldri likt Jordan og de følelsene har ikke forandret seg. Hun motsier seg selv hele tiden, og jeg tror folk begynner å plukke opp at hun sier én ting den ene dagen og en annen den neste, sier han ifølge The Mirror.

- Kate har undertrykt meg i fem og et halvt år og det er en skam at hun ikke stopper med det nå, selv om vi ikke er sammen. Jeg føler ikke at jeg kjenner henne lenger. Jeg elsker Katie, men hun forlot bygningen for lenge siden, forklarer han.

"Mysterious Girl"-sangeren har aldri lagt skjul på at han har slitt med å komme over eksen, men Jordan på sin side, har allerede funnet seg en ny flamme.
- Jeg kan bekrefte at jeg dater Alex Reid og ingen andre, avslørte hun nylig til OK!, ifølge den britiske tabloidavisen The Sun.
Til magasinet hevder hun at hun først møtte den 34-årige kampsporttreneren etter at det ble slutt med ektemannen i mai.
- Jeg møtte han ikke og skrev ikke med han mens jeg var sammen med Pete.
Jordan nyter i disse dager en solfylt ferie med sin nye flamme i Spania, mens eksmannen er hjemme og passer barna Junior (4), Tiaamii (2) og stesønnen Harvey (7), som Jordan fikk sammen med fotballspilleren Dwight Yorke.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Barna vet ikke at det er slutt