Elisabeth Moss:

- Jeg liker meg best helt alene

Hollywood-stjernen er en ensom ulv.

ÆRLIG: Til tross for stjernestatusen liker Elisabeth Moss seg aller best i eget selskap. Foto: Magnus Sundholm/ Shutterstock / NTB
ÆRLIG: Til tross for stjernestatusen liker Elisabeth Moss seg aller best i eget selskap. Foto: Magnus Sundholm/ Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Elisabeth Moss (38) har skapt seg et stort navn i filmbyen gjennom suksessfulle roller i TV-serier som «Mad Men», «West Wing» og «The Handmaid's Tale».

Skuespillertalentet har blant annet høstet henne to Golden Globe Awards og to Emmy Awards, og etter at hun kapret hovedrollen som June Osborne i «The Handmaid's Tale» har hun virkelig vært på alles lepper.

Null stress med «lockdown»

Med berømmelse følger også det mange drømmer om: Luksuriøse premierefester, eksklusive arrangementer og mingling med Hollywood-fiffen. Men til tross for at Moss har tilgang til alt dette, så står ikke slike ting høyt på listen hennes.

- Jeg liker meg best helt alene, avslører hun i et intervju med Independent.

Video: HBO Nordic Vis mer

Derfor har det heller ikke vært noen stor overgang for den talentfulle stjernen å tilpasse seg den nye corona-hverdagen.

- Lockdown var egentlig ganske enkelt for meg, for jeg har ingen problemer med å være hjemme i lange, lange perioder om gangen. For meg er det ikke vanskelig i det hele tatt å ikke se noen andre mennesker. I tillegg liker jeg å begrave meg selv i arbeid, forklarer hun.

Noe av tiden tilbringer hun mest sannsynligvis også med kjæresten sin. Det var i et intervju med Marie Claire i fjor høst at 38-åringen kunne avsløre at hun hadde en mann i livet sitt.

Koblet til Tom Cruise

Moss ønsket imidlertid ikke å dele noen ytterligere detaljer rundt forholdet, men overfor The Times sa hun kort tid etter at kjæresten hennes heter John, og at de hadde vært et par i over ett år.

- På en måte så ønsker jeg å verne om privatlivet mitt, men på en annen måte så bryr jeg meg ikke. Jeg elsker ham. Så jeg tar det som det kommer. Han er fantastisk og jeg er lykkelig, utdypet hun videre.

Tidligere har det florert romanserykter rundt Elisabeth Moss og skuespillerkollega Tom Cruise (58), som begge er medlem av den kontroversielle scientologikirken. På et tidspunkt ble det også hevdet at de to hadde giftet seg.

I fjor vår avkreftet Moss disse ryktene, og beskrev dem som forvirrende.

- Jeg fikk i hovedsak meldinger av folk som lurte på hvorfor jeg ikke hadde sagt noe. Vennene mine var også forvirret, men de gjorde for det meste narr av meg, i og med at de visste at det ikke var sant, fortalte hun på talkshowet «Watch What Happens Live with Andy Cohen».

Moss har for øvrig møtt mye kritikk for sin tilhørighet til scientologikirken etter suksessen i «The Handmaid's Tale». Selv har hun uttalt at hun ønsker at fansen skal lese seriens buskap som er at man skal være den man selv ønsker.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

- Traumatisk ekteskap

Høsten 2009 giftet Moss seg med «Saturday Night Live»-komikeren Fred Armisen (53). Duoen hadde den gang kun vært kjærester i ett år, og TV-stjernen har hevdet at forholdet ikke var spesielt lykkelig.

- Ekteskapet var utrolig traumatisk og forferdelig. Jeg er glad for at det er et tilbakelagt kapittel, og at det ikke skjedde da jeg var 50 år. Jeg er glad jeg ikke fikk barn. Forhåpentligvis kommer aldri det samme til å skje meg igjen, delte hun med New York Magazine i 2014.

Bare åtte måneder etter bryllupet søkte Elisabeth om skilsmisse fra ektemannen, og oppga den gang «uforsonlige forskjeller» som årsaken til bruddet.

Armisen har tidligere tatt på seg hele skylden for det bitre bruddet.

- Jeg var en forferdelig ektemann og en forferdelig kjæreste. Jeg synes synd på alle som har vært sammen med meg, avslørte han i et radiointervju med Howard Stern.

«Anchorman»-skuespilleren fortalte videre at han prøvde å jobbe med sin dårlige oppførsel, men at han alltid blir revet med i starten av et forhold.

- Jeg vil ha alt med én gang. Jeg vil gifte meg ... Og jeg har flyttet sammen med mange jenter altfor tidlig ... Og etter ett eller to år blir jeg redd, forklarte han.

LES OGSÅ: Kjendisdatter åpen om spesiell karrierevei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer