VAKRERE: Ashley Tisdale synes det er flottere når kvinner har former, enn når de er radmagre.  Foto: All Over Press
VAKRERE: Ashley Tisdale synes det er flottere når kvinner har former, enn når de er radmagre. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg liker kvinnelige kurver

Ashley Tisdale misunner Jessica Alba hennes fantastiske kropp...

SEHER.NO: Ashley Tisdale (23) har blitt superstjerne og tenåringsidol i USA takket være de tre "High School Musical"-filmene.

23-åringen, som tidligere har fått mye kritikk for sin omtalte neseoperasjon, innrømmer imidlertid at det er viktig for henne å være et godt forbilde for fansen.

Og i et ferskt intervju avslører hun at hun synes det er langt vakrere med kvinnelige former, enn en radmager figur, skriver Popcrunch.com.

Ifølge Ashley har "Fantastic Four"-stjerne Jessica Alba (28) "drømmekroppen", og 23-åringen skulle ønske hun så mer ut som henne.

- Jeg liker kvinnelige kurver. Det er mye vakrere. Jeg liker å se på Jessica Alba, og synes hun har en helt fantastisk kropp. Det er slik kvinner skal se ut, forteller ungdomsstjernen.

Selv trener 23-åringen regelmessig for å holde kroppen sunn og trinn.

- Hjemme pleier jeg å trene minst 30 til 40 minutter på en ellipsemaskin hver dag. Jeg trener alltid til musikk, særlig Britney Spears, Lady Gaga, Pink og Katy Perry, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Viste frem sin nye kjæreste