SELVSIKKER: - Pippa er knust av Karls slemme kommentarer. Hun har alltid tidligere vært selvsikker når det kommer til utseendet, sier venner av Pippa.  Foto: FameFlynet
SELVSIKKER: - Pippa er knust av Karls slemme kommentarer. Hun har alltid tidligere vært selvsikker når det kommer til utseendet, sier venner av Pippa. Foto: FameFlynetVis mer

«Jeg liker ikke søsterens ansikt.»

Pippa skal være knust av Karl Lagerfelds slemme kommentarer om ansiktet hennes.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kates søster, Pippa Middleton, skal være knust av Karl Lagerfelds hets av utseendet hennes.

Den frittalende Chanel-designeren uttalte i forrige uke at Pippa burde «gjemme bort ansiktet sitt».

- Kate Middleton har en flott silhuett og hun er den riktige jenta for den gutten. Jeg liker den type kvinner. Jeg liker romantiske skjønnheter. På den andre siden sliter søsteren hennes. Jeg liker ikke søsterens ansikt. Hun burde bare vise rumpa si, uttalte Lagerfeld.

Pippa ble som kjent verdenskjent på grunn av sin bakdel i bryllupet til Kate og prins William i april i fjor. Uttalelsene har gått hardt innpå Kates søster, som nå skal bli bryllupsplanlegger.

- Pippa er knust av Karls slemme kommentarer. Hun har alltid tidligere vært selvsikker når det kommer til utseendet. Men hun ønsker ikke å slå tilbake og starte en ordkrig, sier en kilde nær Pippa til Closer magazine.

- Vennene hennes har prøvd å få henne til å le av det, siden Karl neppe er noen supermodell selv, sier kilden.

Kanskje det er bildene av ham uten solbriller de viser til ...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her mister Kate fatningen