- Jeg liker ikke musikken hans

Inger Lise Rypdal tok heller Hank Von Helvete med til kirka. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Inger Lise Rypdal (62) holder i disse dager på med et musikalsk samarbeid med eksvokalist i Tuboneger, Hans-Erik «Hank von Helvete» Dyvik Husby (40).

Til Seoghør.no innrømmer 62-åringen at hun ikke har sansen for artistkollegaens hardrock-fortid.

- Jeg liker ikke sånn musikk, rett og slett. Men jeg synes jo han har en fantastisk stemme - han synger jo sånn at det går rett inn i sjela på meg, sier hun lattermild.

Rypdal beundrer ikke bare Dyvik Husbys stemme, men også måten han har kommet seg opp på etter årene med narkotikamisbruk.

- Det krever en utrolig sterk person, og en vilje og disiplin, for å komme seg opp av det du har vært med på, sier Rypdal, som innrømmer bruk av botox, videre.

Se resten av intervjuet med de folkekjære artistene og hør musikalske klipp fra deres samarbeid 09:22 ut i denne ukens Seoghør.no Weekend øverst i saken!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Inger Lise Rypdal snakker gjerne om sexlivet sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer