Robbie Williams:

- Jeg liker ikke meg selv spesielt godt

Popstjernen sliter med dårlig selvtillit og lav selvfølelse.

SUPERSTJERNE SOM SLITER: Den karismatiske popstjernen Robbie Williams åpner seg om sitt dårlige selvbilde. Her med kona Ayda Williams. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE SOM SLITER: Den karismatiske popstjernen Robbie Williams åpner seg om sitt dårlige selvbilde. Her med kona Ayda Williams. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Til tross for sin suksessrike artistkarriere, så har Robbie Williams (45) aldri lagt skjul på at han har slitt personlig, både psykisk og med rusavhengighet.

- Jeg har en sykdom som ønsker å ta livet av meg, og den sitter inni hodet mitt. Jeg er på vakt hele tiden. Noen ganger blir jeg overrumplet av det, noen ganger bruker jeg det som et verktøy på scenen, fortalte han til The Sun i fjor vår.

Det var gjennom boybandet Take That at Robbie og resten av gruppa ble verdensstjerner på 90-tallet, og i etterkant har han også gjort det stort som soloartist.

Nå avslører den britiske sjarmøren at han kan takke sin dårlige selvtillit for berømmelsen.

- Forbannelsen er en velsignelse, for det er den manglende selvtilliten og den lave selvfølelsen min som har fått meg til å fortsette. Jeg er her fordi jeg ikke liker meg selv spesielt godt, forklarer han i podcasten «Wellness That Works», ifølge Contact Music, og fortsetter:

- Det er sannheten om hva som foregår inne i hodet mitt. Jeg liker ikke meg selv så godt og jeg føler meg ukomfortabel i min egen kropp. Og det var dette som fikk meg til å gå på scenen og bli den «la meg underholde deg»-fyren.

- Et livsprosjekt

Siden 2010 har Williams vært gift med Ayda Field (40), og sammen har de døtrene Teddy (6) og Colette «Coco» Josephine (1), samt sønnen Charlie (4).

Høsten for tre år siden avslørte popstjernen at den enorme suksessen som artist holdt på å koste ham livet. Et vendepunkt kom da han møtte sin kone i 2006.

- Bli edru eller dø, var beskjeden jeg fikk. Da jeg ble bevisst på at dette var mitt eneste valg, gjorde jeg noe med det. Ayda hjalp meg. Livet mitt er så utrolig mye bedre fordi hun er en del av det.

- Hun er smart nok til ikke å «senke skipet», mens jeg bare vil senke det for å se hvordan det vil se ut, fortalte han ærlig til The Sunday Times den gang.

I podcasten forteller trebarnsfaren at han hele tiden jobber med seg selv og sin mentale helse, men at psykiske problemer ikke er noe man blir kvitt over natten.

- Man kan ikke bare elske seg selv. Man våkner ikke opp og tenker: «Vet du hva, i dag elsker jeg meg selv». Jeg tror ikke det skjer. Jeg tror man må jobbe hardt for å få selvtillit. Det er et livsprosjekt. Du trenger ikke elske deg selv, du må bare ikke hate deg selv, mener han, ifølge nettstedet.

Familiefar

Etter årevis med festing, ville damehistorier, opphold på rehab og en rekke psykiske nedturer, er det i dag familielivet som står i fokus.

- På 90-tallet pleide det å være strippere og kokain. Nå er det hummus og selleri, og livet mitt er mye bedre på grunn av det.

- Jeg levde som en rockestjerne. Gikk til sengs klokka tre eller fire om morgenen, og våknet på ettermiddagen. Etter at jeg fikk barn, innså jeg raskt at jeg ikke slet med insomnia, men at jeg hadde vært lat og hadde lett for overdrive, fortalte «Feel»-stjernen i vår til Daily Star.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

LES OGSÅ: Kylie Jenner: - Jobber med forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer