LIKER IKKE: Lady Gaga har blitt en superstjerne det siste året. Men selv liker hun imidlertid ikke kjendiser... Foto: All Over Press
LIKER IKKE: Lady Gaga har blitt en superstjerne det siste året. Men selv liker hun imidlertid ikke kjendiser... Foto: All Over PressVis mer

- Jeg liker ikke kjendiser

Lady Gaga har hatt noen vonde opplevelser....

SEHER.NO: Lady Gaga, eller Stefani Joanne Angelina Germanotta (23)som hun egentlig heter, har det siste året blitt en av verdens mest ettertraktede popstjerner.

Mye takket være sin utradisjonelle klesstil og utagerende oppførsel har "Pokerface"-sangerinnen også blitt en av popbransjens mest omtalte.

Ifølge Gaga har hun imidlertid drømt om å bli berømt helt fra fødselen av, skriver Access Hollywood.

- Jeg tror jeg hadde lyst til det allerede i min mors mage. Det handler om glamour. Jeg har troen på et glamourøst liv, sier hun.

Men selv om hun nå har blitt superberømt, innrømmer hun at hun egentlig ikke er spesielt begeistret for kjendiser.

- Personlig liker jeg ikke kjendiser. Jeg har bare ikke hatt noen spesielt gode opplevelser med de. Men jeg er sikker på at det er noen som er fantastiske. Jeg har jo fått noen venner da, selvfølgelig, sier hun.

Blant stjernene Gaga har kontakt med er popdronningen Madonna (51), samt Michael Bolton (56), som hun for tiden samarbeider med.  

- Vi har utvekslet noen meldinger, gjennom felles venner. Hun er veldig snill og støttende mot meg. Jeg setter veldig pris på hennes støtte. Jeg elsker også Michael Bolton. Det har jeg alltid gjort. Det er utrolig spennende å få muligheten til å jobbe en som er så tidløs som Michael, og lage en ballade, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kaster opp før hvert show