FORSTÅELSESFULL: - Jeg tror ikke Vendela egentlig mente det. Det skal være en med et holdningsproblem med i serien, og så skal hun endre seg gjennom programmet, sier "Top Model"-deltager i 2007, Polina Sova. Foto: TV 3
FORSTÅELSESFULL: - Jeg tror ikke Vendela egentlig mente det. Det skal være en med et holdningsproblem med i serien, og så skal hun endre seg gjennom programmet, sier "Top Model"-deltager i 2007, Polina Sova. Foto: TV 3 Vis mer

- Jeg liker ikke henne heller

Nesten tre år etter slår "Top Model"-deltageren tilbake mot kritikken fra Vendela.

SEHER.NO:  Polina Sova (19), som var deltager i 2007-versjonen av "Top Model" har "hull i personligheten sin" og "mangler folkeskikk". I hvert fall om man skal tro dommere og meddeltagere da programmet ble sendt på TV.

- Jeg liker henne faktisk ikke, sa programleder Vendela Kirsebom rett ut.

Akkurat det bryr Polina seg lite om. Og nå nesten tre år etter slår hun tilbake.

- Jeg liker ikke henne heller, sier modellen til Dagbladet Fredag, før hun utdyper:

- Og jeg tror ikke Vendela egentlig mente det. Men jeg skjønner jo greia. Det skal være en med et holdningsproblem med i serien, og så skal hun endre seg gjennom programmet.

- Skal du lage en serie om svømmere, er det jo ingen som bare vil se dem svømme. Du må sette dem opp mot hverandre, skape splid og drama.

Vendela Kirsebom likte altså ikke 19-åringen, som nå spås en lysende modellkarriere. En som i hvert fall er svært uenig med "Top Model"-programlederen, er modellmamma Eivor Øvrebø. Øvrebø mener nemlig at hun har alt som trengs for å bli blant våre største modeller noensinne.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES MER: - Jeg elsker å se fantastisk ut!